• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

15:22 >> 15:52

PIKSI NAM JE REKAO DA DIGNEMO GLAVE GORE! Pavlović i Lukić posle poraza na startu Mundijala: POKAZAĆEMO PRAVO LICE NA SLEDEĆEM MEČU!

Tanjug

Fudbal

PIKSI NAM JE REKAO DA DIGNEMO GLAVE GORE! Pavlović i Lukić posle poraza na startu Mundijala: POKAZAĆEMO PRAVO LICE NA SLEDEĆEM MEČU!

Podeli vest

Srbija je poražena od Brazila 2:0 golovima Rišarlisona u meču prvog kola grupe G na Mundijalu u Kataru

Srbija nije izgledala tako nemoćno, a  Piksi nikada nije bio toliko besan. Bacio je sako posle primljenog gola za 1:0, posle drugog pogotka "sekao" je pogledom ka terenu.

Dan posle teškog poraza medijima su se odbratili srpski fudbaleri, koje u ponedeljak čeka meč sa Kamerunom,a potom sa Švajcarskom.

15.50 -  Pavlović: Protiv Kameruna će biti drugačije

- Brazil ima strašne igrače napred. Kad igramo svoj fudbal, napadački, naravno da ostaje više prostora za njihgove napadače. Mi smo u prvom poluvremenu držali srednji blok, nismo vršili presing, ali kad smo primili gol probali smo da ih pritisnemo. ALi oni imaju 11 igrača koji znaju da igraju fudbal. Protiv Kameruna će biti drugačije, oni nisu Brazil. Nemaju toliko igrača koji u svakom trenutku mogu da izvuku loptu i naprave višak. Pokušaćemo da vratimo našu prepoznatljivu igru.

15.48 - Lukić: Pokazaćemo pravo lice na sledećem meču

- Iskren da budem svaka utakmica je bitna na SP, svejedno bi Kamerun bio važan i da smo pobedili Brazil. Pokazaćemo pravo lice u tom sledećem meču, jeste to za nas finale, ali želimo da obradujemo sve navijače, i one koji su došli ovako daleko zbog nas, ali i one koji su nas prate iz bilo ojeg kraja sveta. Verujemo u sebe, ništa nas neće poremetiti. Neće biti lako protiv KAmeruna, ali imamo šta da pokažemo.

15.46 - Pavlović: Podrška nam je bitna!

Imali smo fenomenalnu podršku, bili smo iznenađeni kad smo videli toliko navijača, čuli smo ih sve vreme i kod 0:2. Borićemo se i za njih i za sve ljude u Srbiji i širom sveta. Podrška je uvek bitna. Što se tiče poslednjih minuta...dobio sa lakat u nos,pa je bilo malo krvi.

15.43 -  Lukić: Analzirali smo sledeće protivnike"!

Gledali smo je i analizirali. ŠVajcarce poznajemo, dobra ekipa. KAmerun je fizički dominanta, držali se dobro prvo poluvreme, ali možemo da im napravimo problem i sve zavisi od nas. Ako budemo pravi, biće dobar rezultat. Sve od nas zavisi

15.41 -  Lukić: Pohvale mi ništa ne znače!

- Ne znači mi to što me hvale, a mi izgubili. Treba da kad pobeđujemo da budemo svi jedan tim, ali da smo zajedno i kad gubimo. Ovaj poraz nipta nije poremetilo unutar ekipe, pričali smo, svi momci su pozitivni i već od jutros razmišljmao o Kamerunu. To je za nas prvo finale. Pokazali smo u prošlih godinu i po dana da znamo da igramo dobar fudbal i jedan poraz to neće promenit. BIće opet ona stara Srbija.

15. 39 -  Pavlović: Piksi nam je rekao da dignemo glave gore

- Sigurno nije bio najsrećnij, on je čovek koji voli da pobeđuje. Rekao je da dignemo glavu gore, svaki bod je bitan, da imamo još dve utakmice. Imamo vremena da analiziramo greške i da poboljšamo stvari u kojima nismo bili dobri. Daćemo sve od sebe da ostvarimo dve pobede - dodao je naš štoper.

15.34 - Lukić: Prvo poluvreme je bilo dobro, ali drugu nismo bili mi

- BIo je veliki izazov igrati protiv Nejmara, ali na takav zadatak moraš da buideš koncentrisan 90 minuta. U prvom poluvremenu odradili smo dobar posao, ali u drugom nismo to bili mi. Što pre da zaboravimo i da se okrenemo sledećim mečvima. Moglo je da bude bolje, trebalo je, ali Brazil moramo da arhiviramo - dodao je Lukić.

15. 31 -  Pavlović: BIlo je teško, bili su bolji i pobedili. Znali smo i pre početka SP da će Kamerun i Švajcarska biti važnije. Ako pobedimo obe, idemo dalje.

15. 29 -  Naš vezista, Saša Lukić posle poraza od Brazila ističe da su igrali protiv jedne od najboljih ekipa na svetu.

- Igrali smo protiv jedne od najboljih reprezentacija na svetu. Ako je neko mislio da će biti lako, prevario se. BIlo je očigledo da smo u prvom poluvremenu bili izjednačeni, ali da budemo iskreni i realni, trebalo je hrabrije. Ali utakmica se odvijala na drugi način, oni su nas naterali na to da igramo drugačije. Favoriti su za osvajanje SP. SAmo treba da gledamo napred, pozitino i da će biuti sve u redu. Najvažnije su nam naredne dve utakmice.

15.24 - Medijima će se obratiti Strahinja Pavlović i Saša Lukić.

15.20 - Pratite iz Informer.rs konferenciju za medije naših fudalera u Kataru.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daniel

pre 1 godinu

Mislim da nema potrebe da se lazemo stalno.. Nema tu sutra cemo"...Danas se igra...Danas se gine... Ali to je nase tipicno ..Prvo sami sebe velicamo, pa kad dozivimo debakl onda trazimo krivca.. Svjetsko prvenstvo nije mjesto za taktiziranje..Imate 3 Utakmice pa vi onda moze da se slikate i pjevate... Stara skola nas Srba...Brzina igre nam je ravna 0..Jos nismo naucili da se Fudbal danas igra brutalno Brzo ..1930 je prosla daaaaavno...I medije da prestanu da velicaju i da se prave strucnjaci...

Penzionerj

pre 1 godinu

Manje pričajte a bolje igrajte. Hvalite se posle pobede, bili ste kao početnici. Nadam se boljoj igri i organizaciji na terenu.

master

pre 1 godinu

Nevredite vi ni po *izde vode, svi sem golmana.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija