• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

22:50

VANJA DRUGI GOLMAN MUNDIJALA! Pogledajte top-listu NAJBOLJIH! Evo koliko je šuteva UKROTIO BRAZILCIMA!

Tanjug/AP

Fudbal

VANJA DRUGI GOLMAN MUNDIJALA! Pogledajte top-listu NAJBOLJIH! Evo koliko je šuteva UKROTIO BRAZILCIMA!

Podeli vest

Vanja Milinković Savić je bio jedina svetla tačka protiv Brazila, naš golman je sprečio rezultasku katastrofu na prvom meču Svetskog prvenstva u Kataru.

Trenutno, Vanja je drugi najuspešniji golman na Mundijalu ako se gleda broj ukroćenih šuteva, imao ih je čak sedam protiv južnoameričke selekcije.

Bolji od njega u tom segmentu samo je Japanac Suiči Gonda koji je sa osam uspešnih intervencija spustio rampu Nemcima u senzacionalnoj pobedi Japana nad favoritom.

Foto: printscreen

Iza Gonde i Milinković-Savića je Marokanac Dahmen sa pet odbrana, toliko je imao i Al Ovais iz Saudijske Arabije prootiv Argentine, a pet je imao i Jan Somer iz Švajcarske...

Ako dosad nije zacementirao poziciju među stativama, Vanja je to sasvim sigurno uradio bravurama protiv Brazila i sebi "kupio" mesto za naredne izazove Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 godinu

I njega prodajete? Još napišite i da je SMS bio najbolji u prvom kolu a nije ni igrao.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija