• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

30.11.2022

07:54

IDEMOOOO, SRBIJA ĆE PROĆI U NAKAUT FAZU! Bukmejkeri uvereni u uspeh Orlova, pogledajte kvote!

Predrag Milosavljević

Fudbal

IDEMOOOO, SRBIJA ĆE PROĆI U NAKAUT FAZU! Bukmejkeri uvereni u uspeh Orlova, pogledajte kvote!

Podeli vest

Prema procenama kladionica, reprezentacija Srbije favorit je da u petak (20.00, RTS, Arena) savlada Švajcarsku i izbori plasman u nokaut fazu Mundijala. Kvota na pobedu "orlova" 2,55, na Švajcarce 2,80

Srbija će pobediti Švajcarsku i igraće u osmini finala Svetskog prvenstva, tvrde svetske kladionice! Prema procenama bukmejkera, srpski "orlovi" su favoriti pred odlučujuću utakmicu sa Švajcarcima u petak i kvota na pobedu ekipe Dragana Stojkovića Piksija iznosi 2,55.

Sa druge strane, kvota na pobedu popularnih "sajdžija" je 2,80, a na remi 3,40. Više je nego jasno da kladionice veruju u kvalitet srpske reprezentacije, bez obzira na to što se "orlovi" u dosadašnjem delu Svetskog prvenstva nisu proslavili. Piksijevi izabranici prvo su poraženi od Brazila sa 2:0, pa su mimo svih očekivanja odigrali nerešeno sa Kamerunom 3:3. Zbog toga im je u petak (20.00, RTS 1) protiv Švajcarske meč "biti ili ne biti", gde moraju da pobede ako žele u narednu rundu.

Dužnik iz Rusije

Prema rečima legendarnog Predraga Mijatovića, Srbija ima snage da uprkos svim dešavanjima savlada starog dužnika sa Mundijala u Rusiji.

- Poslednja utakmica je odlučujuća i Švajcarce svakako treba pobediti. Momci su sa stručnim štabom napravili analizu i znaju na koji način treba odigrati. Švajcarska je ozbiljna reprezentacija i biće jako teško protiv njih. Nisu Brazil, ali su kvalitetniji od Kameruna. Uz motivaciju mislim da Srbija može da se vrati i da nam pokaže zašto je na briljantan način izborila plasman na Mundijal - poručuje Mijatović za televiziju K1.

Foto: Predrag Milosavljević

 

KVOTE


POBEDA SRBIJE 2,55
NEREŠENO 3,40
POBEDA ŠVAJCARSKE 2,80


Nekadašnji as Partizana i Real Madrida dodaje i da fudbaleri još uvek nisu zaslužili kritike, ali da će ih i te kako biti ukoliko ne uspeju da prođu u narednu rundu Mundijala.

- Kritikovati treba tek ako se izgube sve šanse za prolazak dalje. Srbija i dalje ima priliku da se plasira u narednu rundu. Biće vremena za kritike i za detaljnije analize. Golovi protiv Kameruna su posledica umora i pada koncentracije. Praviti ofsajd zamku ako ste neuigrani je jako komplikovano. Ali da ne budemo kritični, da vidimo šta će se desiti - dodaje Mijat.

KVOTE ZA TITULU


1. Brazil 3,60
2. Francuska 6,50
3. Španija 8,00
4. Argentina 10,00
5. Engleska 11,00
6. Portugal 13,00
7. Nemačka 14,00
8. Holandija 17,00
9. Hrvatska 61,00
10. Danska 76,00
17. SRBIJA 201,00

Težim putem

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Darko Kovačević kaže za naš list da Srbija ima kvalitet da slavi u petak i veruje da će se to desiti.

- Daj Bože da pobedimo i da prođemo dalje. I Piksi je rekao da idemo težim putem, a umeli smo da pokažemo mnogo puta da smo najjači kada je najteže. Mislim da je momcima potrebna podrška, a ne da mračimo i budemo negativni. Bitna je utakmica, a za analizu će biti vremena. Piksi je objasnio poraz od Brazila i remi sa Kamerunom. Znate kako kažu, posle bitke svi su generali, a ja mislim da treba da gledamo napred. Sada igrači treba da budu hladne glave. Imamo kvalitet da odigramo kako treba - kaže Kovačević za Informer.

Brazil favorit za titulu, slede Francuzi i Španci

Foto: Predrag Milosavljević

 

Prema procenama kladionica, Srbija se nalazi tek na 17. mestu kada su u pitanju kvote za osvajanje Mundijala. Koeficijent na pobedu Srbije iznosi čak 201. Prvi favorit je, kao i pre početka turnira, Brazil sa kvotom 3,60. Slede Francuska (6,50), Španija (8,00) i Argentina (10,00), koja je šampionat otvorila porazom od Saudijske Arabije. Tu su još Engleska (11,00), Portugal (13,00), Nemačka (14,00), Holandija (17,00), a znatno manje šanse daju se Hrvatima (61,00) i Dancima (76,00).


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija