• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

08:51

ANALITIČAR BBC PROGNOZIRAO! Evo je tačan rezultat meča Srbija - Švajcarska!

Predrag Milosavljević

Fudbal

ANALITIČAR BBC PROGNOZIRAO! Evo je tačan rezultat meča Srbija - Švajcarska!

Podeli vest

Kris Saton, nekadašnji napadač Engleske, pre početka Svetskog prvenstva prognozirao je da će Srbija proći u osminu finala, a analizirao je i mečeve trećeg kola Mundijala u Kataru

Bivši fudbaler Čelsija pred meč Orlova i Brazila kazao je da će naša ekipa namučiti "Selesao", nije verovao u iznenađenje, a naš tim je poražen 0:2.

Sada smatra da će Srbija u četvrtak od 20.00 (RTS, Arena) savladati Švajcarsku sa 2:1 i da će se tako uz Brazil plasirali iz grupe G u osminu finala.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Švajcarska je bila bolja kada su se ovi timovi sastali pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji.  Srbiji je ovog puta potrebna pobeda da bi prošla dalje i mislim da će pobediti. Stetmen Dejv je prognozirao da bi Srbija mogla da bude iznenađenje u Kataru, a on se razume u fudbal. Nema šanse da će ovo pogrešiti – ali, ako to učini, izgubiću malo vere u njega - napisao je Saton o predstojećem duelu.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Engleski napadač očekuje i da Hrvatska u poslednjem kolu savlada Belgiju sa 3:1 i da tako prolazi grupu. Ubeđen je i da će Južna Koreja šokirati Portugal sa 1:0, a Brazil deklasirati Kamerun sa 4:0.

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17