• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

22:16 >> 22:31

FIZIČKA SPREMA - KATASTROFA! Bogdanović OPLEO po ORLOVIMA! Nervozan sam...

Pedja Milosavljević

Fudbal

FIZIČKA SPREMA - KATASTROFA! Bogdanović OPLEO po ORLOVIMA! Nervozan sam...

Podeli vest

Legendarni napadač Rade Bogdanović ostao je bez teksta nakon eliminacije Srbije

Orlovi su, utisak je, prerano završili učešće na Mundijalu. Srbija je eliminisana posle poraza od Švajcarske, a nakon meča na RTS-u je legendarni napadač Rade Bogdanović dao svoj sud o svemu što se dešavalo tokom tri meča u grupi. 

- Današnja utakmica je, teško je pričati... Toliko uzbuđenja i nervoze. Teže mi je bilo posle Kameruna, tada smo imali sve u svojim rukama. Imali su u prvom minutu dobru šansu, primili smo nesrećan gol... Skrenula je lopta. Imali smo fenomenalnu šansu, stativa! Ekipa je odigrala dobru akciju, ali lopta nije htela. Onda smo se probudili golovima. Majstorija Tadića i nebesi skok Mitrovića. Fizička sprema - katastrofa. Neki su došli povređeni, neki umorni i nespremni - rekao je Rade Bogdanović na "RTS-u".

Podsećamo, Srbija je eliminisana nakon dva poraza i remija protiv Kameruna. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija