• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

08:08

OGLASIO SE PIKSIJEV SIN NAKON BOLNE ELIMINACIJE! Marko poslao SNAŽU PORUKU Orlovima! (FOTO)

Instagram

Fudbal

OGLASIO SE PIKSIJEV SIN NAKON BOLNE ELIMINACIJE! Marko poslao SNAŽU PORUKU Orlovima! (FOTO)

Podeli vest

Marko Stojković, sin selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, oglasio se nakon eliminacije Orlova sa Mundijala

Nije uspela reprezentacija Srbije da se plasira u osminu finala na Mundijalu u Kataru. Orlovi su u odlučujućem meču poraženi od Švajcarske sa 3:2 te su, utisak je, prerano završili takmičenje na Svetskom prvenstvu ove godine. 

Poruke podrške za Orlove stižu sa svih strana, a posle meča oglasio se i sin selektora Dragana Stojkovića Piksija - Marko koji je reprezentaticima Srbije poslao snažnu poruku. 

- Ponosan sam na naše igrače koji su dali svoj maksimum pored problema sa svim povredama. Ponosan sam na svog tatu! Ponosan sam što sam Srbin! Glavu gore, ide se dalje - poručio je Marko Stojković. 

Foto: printscreen

Orlove pred Mundijal pogodio veliki broj problema sa povredama. Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Filip Kostić su roviti odigrali čitavo Svetsko prvenstvo, a posledica toga videla sa na rezultatu Srbije u Kataru. 

Podsetimo, nastup na Svetskom kupu Srbija je završila sa dva poraza i jednim nerešenim rezultatom i ostala je poslednja u grupi sa jednim bodom, a u osminu finala su prošle selekcije Brazila i Švajcarske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
peja kostolac

pre 1 godinu

-Soko zove orla, soko zove orla. Orao javi se. -Orao pao , orao pao. -Soko dolazi, soko dolazi.

Draža

pre 1 godinu

Srbija je izrazila svoje muzičke želje! U ovom lokalu se te pesme ne sviraju! Sada možemo lagano da slušamo muziku za igru onih koji to odlično rade!

Pera

pre 1 godinu

Nije uspelo, pa šta????? Ne dirajte Piksija ni igrače, lopta je okrugla i svašta se može dogoditi. Pored svih tih povreda igrača, bolje nije ni moglo. Momci dali sve od sebe. Ostavite to što mi umemo i da sanjamo, umemo i da se borimo i borićemo se.

Mane

pre 1 godinu

Mi kao narod smo veoma nezgodni i hoćemo sve odmah i juče.Razumem šta je gospodin Piksi hteo da uradi sa reprezentacijom.Ovde nije stvar samo u snazi i izdržljivosti nego i u mentalnoj pripremi.Naša reprezentacija je po prva dva parametra negde u vrhu sa najboljim reprezentacijama sveta ali po trećem parametru među prvima ali sa zadnje liste.Piksi je počeo da stvara reprezentaciju pobednika ali za to su potrebne godine rada i programiranja takvog mentaliteta.To znači da se sa svakom smenom generacije taj mentalitet jača , a za to su potrebne godine.Piksi je pokrenuo ovaj proces i On zaslužuje da ostane tu gde jeste jer je potrebno to izgurati do kraja.Ne sumnjam u njegovo veliko iskustva u strategijskom smislu ali on se više posvetio mentalitetu.Mi u fudbalu imamo mentalni problem odnosno mentalitet gubitnika i to on pokušava da promeni.Ipak takva promena se ne dešava preko noći ili tako što će neko reći "idemo da ih razvalimo"kuražeći sebe jer su shvatili da su mentalno slabiji.Naš fudbal nikada se neće podići ako redovno menjamo selektore i trenere a verujte mi Piksi je prava osoba na pravom mestu.Inače ja sam Partizanovac i ne govorim pristrasno već realno,a to nam je oduvek bilo potrebno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija