• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2022

10:11

LJUBAV PREMA VOLJENOJ ZEMLJI... Račić tuguje i poručuje: Sve ovo će nas ojačati, ponosan sam na momke...

Starsportphoto©

Fudbal

LJUBAV PREMA VOLJENOJ ZEMLJI... Račić tuguje i poručuje: Sve ovo će nas ojačati, ponosan sam na momke...

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Uroš Račić oglasio se posle kraha Orlova na Svetskom prvenstvu

Fudbaleri Srbije sa velikim ambicijama otputovali su na Svetsko prvenstvo u Katar, ali takmičenje na Mundijalu završili su posle samo tri meča u G grupi.

Orlovi zauzeli poslednje mesto u grupi sa samo jednim osvojenim bodom, sa Kemerunom su odigrali 3:3, dom su poraćeni od Brazila 0:2 i Švajcarske 2:4.  Fudbaleri Srbije oglasili su se na društvenim mrežama nakon bolne eliminacije sa Mundijala. Prvi je to uradio Vanja Milinković Savić, odmah za njim Filip Kostić i Dušan Vlahović, a najemotivniju poruku poslao je Uroš Račić.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nesto najlepše što mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proći i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako ali je lepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam! Verujem da će nas sve ovo ojačati i da ćemo u nekoj sledećoj rundi mi biti na pobedničkom postolju i slaviti sve ovo što danas tugujem iako i tada kao i sada želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će, daće Bog, veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živeo fudbal, živela Srbija - napisao je Račić na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uros Racic UR? (@urosracic)

Foto: Predrag Milosavljević

 

Orlovi se u Srbiju vraćaju u nedelju, dok će se selektor Dragan Stojković naciji obratiti u ponedelja, konferencija za medije zakazana je za 14 časova.

 

Bonsu video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija