• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2022

14:14

STOJKOVIĆ PECNUO PEŠIĆA: Neću sesti u avion, otići negde i poslati saopštenje! Nisam taj čovek

Starsportphoto©

Fudbal

STOJKOVIĆ PECNUO PEŠIĆA: Neću sesti u avion, otići negde i poslati saopštenje! Nisam taj čovek

Podeli vest

Selektor Srbije Dragan Stojković obratio se naciji posle eliminacije sa Svetskog prvenstva, objasnio zašto pre početka Mundijala nije pričao o problemima, kao i da nema nameru da beži

Srbija je u petak poražena od Švajcarske (2:3) u trećem kolu grupe G i zako završila takmičenje sa samo jednim osvojenim bodom, nakon poraza od Brazila (0:2) i remija sa Kamerunom (3:3).

Naša ekspedicija vratila se iz Katara u nedelju, a već u ponedeljak Stojković je bio pred predstavnicima medija.

- Nisam neko ko će sesti u avion, otići negde, pa poslati saopštenje. Nisam taj čovek. Smatram sebe vrlo odgovornim. Zato sam ovde. Zato sam i sazvao ovu konferenciju za medije -  kazao je selektor Stojković na konferenciji za medije po povratku iz Katara i pecnuo kolegu iz košarkaške reprezentacije, Svetislava Pešića Karija, koji posle kraha na Evrobasketu nije želeo da se pojavi na konferenciji, već je samo poslao saopštenje.

Piksi je potom objasnio zdravstveno stanje fudbalera:

- Kada smo se našli ovde u novembru, znajući sitauciju i zdravstveni bilten ključnih igrača i važnih karika... ako bi realno gledali, teško je bilo očekivati da igraju. Ali, bilo bi nenormalno da ih ne vodimo u Katar jer su oni bili nosioci koji su doprineli tome da se Srbija raduje u Lisabonu protiv Portugala. Iz tog razloga nisam bio isti, nisam ni mogao. Znao sam da će da bude vrlo teško doći do drugog mesta u grupi.

Foto: Starsportphoto©

 

Da Piksi ne može da računa na sve igrače, pre svega nosioce igre, problema su imali Aleksandar Mitrović,  Dušan Vlahović i Filip Kostić, otkriveno je tek tokom takmičenja. 

Te izjave da smo spremni, to čitaju i stranci. Kada bismo rekli da idemo povređeni, da idemo u sastavu u kom ne bi trebalo, to bi bile alibi priče, pričali bi da tražimo izgovore. Želeli smo  da sačuvamo pozitivnu energiju, da će to fizičko stanje negde da se prevaziđe i da će do početka Mundijala stvari da dođu na svoje. To je bilo nemoguće.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija