• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

10:22

TO NIJE PITANJE ZA MENE! RAMOS PROGOVORIO O RONALDU: Pričao je sa mnom kao što priča sa...

Tanjug

Fudbal

TO NIJE PITANJE ZA MENE! RAMOS PROGOVORIO O RONALDU: Pričao je sa mnom kao što priča sa...

Podeli vest

Gonsalo Ramos je postao planetarno popularan u osmini finala Svetskog prvenstva, kada je het-trikom demolirao Švajcarsku u pobedi Portugala 6:1

Nakon završetka meča iz snova, mladi napadač Benfike je za državnu televiziju izjavio da se sve desilo vrlo brzo.

Ramos je počeo meč umesto Kristijana Ronalda i iskoristio svoju šansu na fenomenalan način!

- Kristijano podržava uvek sve igrače, bez obzira što nije počeo večerašnji susret. Sve je bilo veoma brzo. Da li ću početi sledeći meč? To nije pitanje za mene. Na meni je maksimalno da radim i videćemo šta će se posle svega dogoditi- izjavio je Ramos.

Foto: Tanjug

 

Na pitanje kako se Ronaldo ponašao kao rezerva, imao je kratak odgovor:

- Ronaldo? Pričao je sa mnom kao što priča i sa svakim drugim. On je kapiten i uvek pokušava da pomogne. Trčao je veoma dobro kada je ušao u igru u finišu - dodao je Ramos.

Žoao Feliks je otkrio kako se tim pripremao za Švajcarce.

- Bila je ista kao i za sve druge meleve. Videli smo njihove dobre i loše strane i igrali smo u skladu s tim, ali bez gubitka svog identiteta. Odigrali smo sjajan meč, možda najbolji do sada. Fokusirani smo na cilj, verujemo u sebe. Mislim da smo pokazali da smo veliki tim, da znamo šta hoćemo. Računamo na podršku svih do kraja- zaključio je Feliks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija