• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2022

12:00

NOVINARKA IZNERVIRALA FRANCUZA: Šta ste mislili da ću reći, moj prioritet je fudbal

reuters

Fudbal

NOVINARKA IZNERVIRALA FRANCUZA: Šta ste mislili da ću reći, moj prioritet je fudbal

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan nije želeo mnogo da priča o nefudbalskim stvarima pred utakmicu sa Engleskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Jasno je "trikolorima" da ih ne čeka lak posao, a Dešan je bio prilično raspoložen tokom razgovora sa novinarima, ali samo do jednog pitanja. 

Jedna novinarka je pitala Dešana da prokomentariše što je nedavno u Kataru preminuo jedan radnik i iznervirala selektora "trikolora".

- Čuo sam za to i veoma mi je žao. U ime cele Federacije izražavam saučešće njegovoj porodici. Znam da je ova tema za vas prioritet. Međutim, moj prioritet je fudbal, zbog toga smo ovde i fokus je samo na utakmici. Znam i da ste vi ili neke vaše kolege pitali isto ovo i moje igrače. Ne izbegavam pitanje, ali šta ste mislili da ću reći? Znali ste odgovor unapred - poručio je francuski selektor.

Foto: reuters

 

Nastradao je Filipinac dok je radio u okviru risorta koji je koristila reprezentacija Saudijske Arabije. Iz tabora Svetske fudbalske oranizacije rečeno je da su upućeni o tragičnom događaju koji se desio, oko kojeg nema drugih detalja osim činjenice da se desio. FIFA je saopštila da je u kontaktu sa lokalnim autoritetima od kojih će pokušati da dozna više o tome kako je došlo do smrti radnika.

Foto: reuters

 

Fudbaleri Francuske u petak  od 20 časova igraju četvrfinalu utakmicu Mundijala protiv selekcije Engleske.

Kilijan je u poziciji da napravi razliku. Iako nije imao najbolju igru u meču protiv Poljske, ipak pitao se na terenu. Imamo i druge igrače koji takođe mogu da se pitaju. Engleska nema slabosti. Sve ekipe imaju prednosti, nemaju svi mnogo slabosti, ali imaju manje jake tačke. Engleska nas je videla kako igramo četiri utakmice. Na kraju dana, morate da identifikujete oblasti u kojima mislite da možete da ih napadnete - izjavio je selektor Francuske, a prenosi Skaj sport.
 

Foto: reuters

 

 

 

 

 

SVETSKO PRVENSTVO, ČETVRTFINALE

Petak

Brazil - Hrvatska 16.00
Holandija - Argentina 20.00

Subota

Maroko - Portugal 16.00
Francuska - Engleska 20.00

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija