• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2022

11:23

PONOSNI SMO! Francuzi JEDNOGLASNI nakon novog POLUFINALA!

Tanjug/AP

Fudbal

PONOSNI SMO! Francuzi JEDNOGLASNI nakon novog POLUFINALA!

Podeli vest

Francuski igrači Orelijen Čuameni, Adrijen Rabio i Žil Kunde izjavili su večeras posle pobede u meču protiv Engleske 2:1 i plasmana u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, da njihov tim krasi jedinstvo i solidarnost

- Imamo tu sposobnost otpornosti, u timu postoji jedinstvo i solidarnost. Bila je to velika borba i zaista smo srećni što smo pobedili jer nije bila laka utakmica - rekao je Rabio i dodao da će polufinalni meč sa Marokom biti istorijski.

Čuameni, koji je večeras postigao prvi gol na utakmici, rekao je da se tim suočio sa dobrom engleskom ekipom koja je zadavala probleme francuskoj reprezentaciji. On je za meč protiv Maroka ocenio da će to biti "lepa utakmica".

Rabio je rekao da je francuska ekipa pokazala jedinstvo.

- Sada osećamo ponos, jer smo znali da će biti teška utakmica, bili smo spremni - naveo je Rabio.

Foto: Tanjug/AP

Kunde je ocenio da je utakmica bila "luda, sa mnogo preokreta ali sa pobedom na kraju".

- Sigurno nismo sve dobro uradili, ali je bilo toliko srca i želje u timu. Imamo dobro stanje duha, jer smo ujedinjeni na terenu i van njega - rekao je Kunde i dodao da će meč sa Marokom biti "složen" jer protivnički igrači daju sve od sebe na terenu.

Francuska će u sredu u polufinalu igrati protiv Maroka, koji je ranije danas pobedio Portugal sa 1:0. U drugom polufinalu u utorak igraju Hrvatska i Argentina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija