• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

16:59

ONA JE SINIŠINA NAJVEĆA LJUBAV! Miha je plakao kada je govorio o Arijani i deci! "Moja žena ima veća mu*a od mene"

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

ONA JE SINIŠINA NAJVEĆA LJUBAV! Miha je plakao kada je govorio o Arijani i deci! "Moja žena ima veća mu*a od mene"

Podeli vest

Lepa Arijana uvek je bila najveća podrška našem Siniši Mihajloviću

Fudbalski svet tuguje zbog odlaska proslavljenog srpskog fudbalera, u 54. godini, posle hrabre borbe protiv opake bolesti, preminuo je Siniša Mihajlović.

Legenda srpskog i italijanskog fudbala tri godine se borio se sa leukemijom. Iako je posle uspešne transplantacije koštane srži nastavio život kao da se ništa nije dogodilo, pre nekoliko meseci opaka bolest opet je počela da pokazuje zube. Uzvatio je opet i Siniša, ali nažalost bolest je bila jača.

Prvi put mu je bolest dijagnostikovana 2019.  kada je se uhvatio u koštac sa tom nedaćom i uspešno prošao kroz ciklus lečenja.  Mihajlović je sve vreme bio samouveren, nije dozvolio da klone, borio se kao lav, a tokom lečenja  najveću podršku davala mu je njegova porodica, a pogotovo supruga Arijana sa kojom je u braku već dugih 25 godina.

Arijana uvek uz Sinišu

Nekadašnji model i tv voditeljka iako je u petoj deceniji može da stane na crtu daleko mlađim devojkama, a teško da biste poverovali da ima 48 godina. Sa Sinišom je dobila petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana. Bila je Sinišina stena kada je saznao za bolest.

-Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća mu*a  od mene. Volim te - rekao je Miha kroz suze nekoliko meseci nakon što je saznao da ima leukemiju: 

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

- Moja deca, odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Oni su još mladi, potreban sam im. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena  za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom - rekao je pre tri godine legendarni srpski as.

Ljubav na prvi pogled

Arijana je bila sve vreme uz Mihajlovića tokom borbe sa opakom bolesti.

- Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

Nikada se nije pokajala što je napustila karijeru, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – otkrila je Arijana pre nekoliko godina.

Siniša je odmah znao

Sam Siniša priznao je prijatelju da je je znao da će oženiti Arijanu onog dana kada ju je ugledao.

- Tog prvog dana kada sam je video, upoznali smo se preko jedne naše prijateljice, kojoj sam rekao, reci joj: 'spreman sam da je oženim i danas i sutra, kadgod' - rekao je  jednom prilikom.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija