• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2022

14:38

SVE ŠTO TREBA VELIKOM ČOVEKU IMAO JE MIHA! Piksijev EMOTIVNI govor nakon Sinišine SAHRANE!

Pedja Milosavljević

Fudbal

SVE ŠTO TREBA VELIKOM ČOVEKU IMAO JE MIHA! Piksijev EMOTIVNI govor nakon Sinišine SAHRANE!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u kratkoj izjavi za naše medije govorio je o Siniši Mihajloviću

Održana je danas u bazilici Santa Marije u Rimu komemoracija povodom smrti Siniše Mihajlovića. Delegacija Srbije predvođena selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem prisustvovala je tužnom činu, a legendani fudbaler potom je za naše medije govorio o Mihi. 

- Krasila ga je borbenost, poraze nije priznavao. Imao je strahovito veliko srce. Imao je sve karakteristike koje treba da ima jedan veliki čovek. To je bio Siniša Mihajlović, po tome ćemo ga pamtiti i evo sada mu odajemo poslednji pozdrav - rekao je Dragan Stojković Piksi. 

Foto: Informer

Nastavio je selektor Srbije u istom dahu da priča o Mihi, svom nekadašnjem saigraču. 

- Bio je čovek vedrog duha, uživao je u životu. Pomagao je mnogima, ne znam da je neko tražio pomoć od njega, a da ga nije dobio. To njega oslikava. Čast mi je što sam igrao sa njim u reprezentaciji, da smo se poznavali dobro, mnoge lepe momente u privatnom životu smo delili. Ta sećanja će mi ostati do kraja uklesane u svesti. Nek mu je večna slava i hvala mu na svemu - podvukao je selektor Srbije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija