• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.12.2022

21:45

TITE OPLJAČKAN NASRED ULICE! CRNJAK! Lopov ga još isprozivao za DEBAKL BRAZILA na Mundijalu!

Fudbal

TITE OPLJAČKAN NASRED ULICE! CRNJAK! Lopov ga još isprozivao za DEBAKL BRAZILA na Mundijalu!

Podeli vest

Reprezentacija Brazila u Katar je stigla kao najveći favorit za osvajanje Svetskog prvenstva, ali "karioke" su razočarale.

Na put im je stala selekcija Hrvatske koja ih je izbacila na penale u četvrtfinalu, što je bila poslednja utakmica Titea na klupi južnoameričke selekcije.

Mediji u Brazilu javljaju da je, sada već bivši selektor reprezentacije te zemlje opljačkan nasred ulice.

Za sada neidentifikovani muškarac uspeo je da od Titea ukrade nakit koji je imao kod sebe.

Foto: Reuters

Pljačkaš je stigao i da pošalje poruku bivšem selektoru i zamerio mu loš rezultat koji je ostvario na Svetskom prvenstvu u Kataru.

U ovom trenutku policija radi na pronalasku pljačkaša, navodi brazilska štampa.

Što se tiče Titeovog naslednika, kao prva opcija se spominje trenutno Žoze Murinjo, a kao druge dve Luis Enrike i Zinedin Zidan, dok je Pep Gvardiola definitivno otpao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija