• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2022

07:39 >> 16:38

TOTALNI HAOS, RASPADA SE REPREZENTACIJA! Benzemu su OVAKO oterali iz Katara!

reuters

Fudbal

TOTALNI HAOS, RASPADA SE REPREZENTACIJA! Benzemu su OVAKO oterali iz Katara!

Podeli vest

Zvanično najbolji fudbaler planete za 2022. godinu Karim Benzema zbog povrede je morao da propusti početak Mundijala, a potom nije bilo važno što se oporavio jer je izbačen iz reprezentacije Francuske

Novinar „Ekipa“ Romen Molina otkrio je što se dešavalo u reprezentaciji "trikolora", koja je poražena u finalu Mundijala od Argentine.

Odmah posle Mundijala Karim Benzema je objavio da je završio svoju reprezentativnu karijeru, a sada je učinio nešto neočekivano. On je zbog povrede morao da propusti početak Svetskog prvenstva, a nije se vratio ni u nokaut fazi kada se oporavio. Didije Dešan je smatrao da je bolje reprezentaciji da igra bez Benzeme jer je navodno bio i pod pritiskom ostalih igrača zbog naknadnog priključivanja.

Molina navodi da je pre donošenja odluke održan sastanak na kom su bili Benzema, Antoan Grizman, Pol Pogba i Ugo Ljoris. Tada je napadač Real Madrida shvatio da je nepoželjan.

Foto: Tanjug

 

 

Grizman je bio najnezadovoljniji zbog potencijalnog povratka Benzeme, posebno zbog toga što se Benzema stavlja u prvi plan.

Bez Benzeme uz Mbapea je Grizman mogao da vodi tim i odigrao je odlično. Molina navodi da je došlo i do sastanka sa predstavnicima Fudbalskog saveza Francuske.

- Grizman nije bio srećan jer se njegovo ime na njima baš i nije pominjalo - napisao je novinar.

Ali, to nije sve. Oglasio se i Benzemin agent Karim Džaziri koji je ušao u "klinč" sa selektorom Dešanom. Selektor Francuske rekao je da je isključivo zbog povrede odustao od Benzeme tokom Svetskog prvenstva.

- Ovo sam objavio, ali sam se prvo konsultovao sa trojicom specijalista koji su potvrdili dijagnozu - Benzema je mogao da bude spreman još od osmine finala da bude makar na klupi. Zašto ste tako brzo tražili da ode? - napisao je Džaziri uz snimak nalaza Karima Benzeme, koji je "sklonjen" još i pre prve utakmice na šampionatu.

Prva dijagnoza koju je Benzema dobio je da miruje tri nedelje, ali se oporavio već posle deset dana i bio je spreman da se priključi saigračima jer nije "skinut" sa spiska za Mundijal, na šta mu je Dešan rekao "ne moraš da dolaziš".

Ispostaviće se da je Dešan samo slušao  ostale igrače koji nisu želeli da imaju ništa za Benzemom, zvanično najboljim fudbalerom sveta, međutim ne baš sjajnim za atmosferu u timu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija