• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BETA

31.12.2022

23:10

HRVAT SE VRAĆA KUĆI! Lavovi žele bronzanog defanzivca sa Mundijala!

REUTERS/Hannah Mckay

Fudbal

HRVAT SE VRAĆA KUĆI! Lavovi žele bronzanog defanzivca sa Mundijala!

Podeli vest

Hrvatski fudbalski reprezentativac Dejan Lovren na korak je od prelaska u Lion čiji je dres nosio od 2010. do 2013. godine, objavio je francuski L'Ekip

Francuzi navode, kako je Loren Blan, koji je Lion preuzeo krajem oktobra, tražio "igrača s duhom, karakterom i agresijom" i izbor je pao na Lovrena iz kog je sjajno odradjeno Svetsko prvenstvo u Katru, prenela je Hina.

Ugledni francuski list piše kako bi posao uskoro trebalo da bude finaliziran, a 33-godišnji Lovren već je navodno, obavio i lekarski pregled.

Hrvatskom reprezentativcu je ostalo još šest meseci ugovora sa Zenitom iz Sant Peterburga i nagadja se kako bi odšteta trebalo da bude simbolična.

Lovren je za Lion igrao od 2010. do 2013. godine upisavši 102 nastupa u dresu "lavova" pre nego što je prešao u Sautempton. U Sautemptonu se zadržao samo jednu sezonu, a potom je šest godina igrao za Liverpul pre nego što je 2020. preselio u Rusiju.

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Dejan Lovren

U dresu naših komšija je upisao 78 nastupa i postigao pet golova osvojivši svetsko srebro 2018. u Rusiji, i nedavno bronzu u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija