• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

08:47

UVEK ĆU U SVEMU PODRŽATI VIDIĆA! Nemanja dobio poruku iz UEFA: On je fudbalska veličina, pošten, familijaran čovek...

Starsportphoto

Fudbal

UVEK ĆU U SVEMU PODRŽATI VIDIĆA! Nemanja dobio poruku iz UEFA: On je fudbalska veličina, pošten, familijaran čovek...

Podeli vest

Nekadašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, direktor Nacionalnih asocijacija UEFA, Zoran Laković, kaže da bi u svakoj situaciji podržao Nemamanju Vidića, koji je nedavno potvrdio da je imao želju da se kandiduje sa predsednika Fudbalskog Saveza Srbije

Takođe, Zoran Laković je pohvalio i Danka Lazovića i Milana Jovanovića, koji su završili edukaciju pod okriljem UEFA, dok je Nemanja Vidić trenersku profi linencu završio u Engleskoj i to sa najvišim ocenama.

- Uvek ću u svemu podržavati Nemanju Vidića. Ili Danka Lazovića. Vidić je fudbalska veličina. Pošten, familijaran čovek, koji je odlučio da se vrati u Srbiju, a mogao je da živi bilo gde u Evropi. On je završio profi licencu za trenera u Engleskoj, a u junu će da završi renomiranu školu pod okriljem UEFA. I, otkriću vam, on je najbolji polaznik te škole, koji se ozbiljno priprema za nešto što će raditi u budućnosti. Sigurno da Nemanja Vidić, Danko Lazović koji je takođe završio edukaciju pod okriljem UEFA, ili Lane Jovanović, zapravo plejada naših priznatih fudbalera, zaslužuje da nađe mesto u fudbalskom sistemu u Srbiji. I mogu da računaju na moju podršku, za šta god se budu odlučili da rade u životu, zato jer su oni meni kad sam bio mlad funkcioner uvek izlazili u susret i pomagali - rekao je za Sportal Zoran Laković.

Foto: Starsportphoto

Zoran Laković

Nekadašnji generalni sekretar FSS-a kaže da bi voleo se u 2023. godini na neki način okrene novi list u srpskom fudbalu.

- Fudbal u Srbiji je, koliko to nekome zvučalo čudno ili prepotentno, jedna od boljih stvari u ovom društvu. Eto, ja živim u Evropi, u kojoj se cele prošle godine govorilo o reprezentaciji Srbije, selektoru Piksiju, o rezultatima koje su postizali. To su lepe stvari i voleo bih da se nastave u i novoj godini.

UEFA pomno prati rad najvećih srpskih klubova.

- Pratile su se u Evropi partije Crvene zvezde i Partizana. Kada smo kod Zvezde, posebno moram da pohvalim Zvezdana Terzića, iako je često kritikovan. On i njegov tim su stvarno napravili nešto veliko i vratili klub na staze slave. Postali su konstanta. Ući među 30 ili 40 najboljih klubova po zvaničnom UEFA rangiranju, posle situacije koju znamo kakva je bila kada je Terzić ušao u Crvenu zvezdu, zaista je veliki uspeh i za poštovanje.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17