• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2023

16:52

BRUKA TORINA! ITALIJA BRUJI O OVOJ SRAMOTI! Pele je to zaslužio, a SINIŠA NIJE?! Posle ovoga nema šanse da se operu! (FOTO)

AP foto

Fudbal

BRUKA TORINA! ITALIJA BRUJI O OVOJ SRAMOTI! Pele je to zaslužio, a SINIŠA NIJE?! Posle ovoga nema šanse da se operu! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalski klub Torino našao se na udaru jednog lokalnog portala zbog gesta pre utakmice protiv Verone u 16. kolu Serije A.

Fudbalski klub Torino našao se na udaru jednog lokalnog portala zbog gesta pre utakmice protiv Verone u 16. kolu Serije A.

Najjači rang italijanskog fudbala ponovo je na programu prvi put nakon 13. novembra i Svetskog prvenstva održanog u Kataru.

Foto: Foto: Peđa Milosavljević

Portal "torrinoggi.it", istakao je da je klub pogrešio odlukom da oda počast Peleu, a ne Siniši Mihajloviću.

Pre utakmice protiv Verone uz minut ćutanja u čast legendarnom Brazilcu koji je preminuo 29. decembra nakon teške bolesti, na velikom ekranu je prikazana slika jednog od najvećih fudbalera svih vremena.

 

U isto vreme, Siniša Mihajlović koji je preminuo 12. decembra, a koji je na klupi Torina sedeo od maja 2016. do januara 2018. godine, nije pomenut.

- Autogol, ne može da se objasni drugačije. Pre meča protiv Verone održan je minut ćutanja posvećen Peleu, koji je preminuo prošle nedelje - navedeno je na pomenutom portalu.

Takođe, u tekstu u kojem se kritikuje klub, istaknuto je i da činjenica da je Sinišina slika prikazana na prijateljskoj utakmici protiv Kremonensea ne može da posluži kao validno opravdanje.

- Utakmica protiv Verone bila je prva zvanična nakon smrti srpskog trenera i prva prvenstvena posle duge pauze za Svetsko prvenstvo i klub je mogao i morao na neki način da oda počast srpskom treneru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija