• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2023

16:43

SPALA KNJIGA NA PET KLUBOVA! Zvezda jedina NEMA PORAZ u najjačim evropskim ligama!

Starsportphoto

Fudbal

SPALA KNJIGA NA PET KLUBOVA! Zvezda jedina NEMA PORAZ u najjačim evropskim ligama!

Podeli vest

Parametri su uzimani iz 20 najkvalitetnijih prvenstava koji se igraju na Starom kontinentu

Šampion Srbije Crvena zvezda je jedini neporaženi tim u 20 najkvalitetnijih evropskih liga od početka sezone.

Izabranici Miloša Milojevića su sa skorom od 17 pobeda i dva remija jedini klub iz Evrope, koji ne zna za poraz u domaćem šampionatu, iako su pre samo nekoliko dana time mogli da se pohvale i PSŽ, Napoli i Panatinaikos.

Međutim, svi ovi velikani su prethodnih nedelja doživeli neuspehe. Parižani su u derbiju poraženi od Lansa sa 1:3, dok su Atinjani i Napolitanci pretrpeli minimalne poraze, takođe u derbijima, od AEK-a, odnosno Intera.

Crveno-beli su tako ostali usamljena na prvom mestu, kada je reč o timovima bez poraza u 20 najjačih liga u Evropi.

Foto: Starsportphoto

Izabranici Miloša Milojevića i dalje nemaju poraz

Ekipa iz Ljutice Bogdana nije slavila jedino protiv Partizana i TSC-a, sa kojima je igrala nerešeno.  Ipak, nije Zvezda jedina u Evropi sa učinkom bez poraza u domaćem šampionatu.

Time se mogu pohvaliti i Karabag (Azerbejdžan), Hasperanž Svift (Luksemburg), Atletik Eskalades (Andora) i TNS iz Velsa, ali činjenica je da su njihova prvenstva daleko ispod renomea i kvaliteta Superlige Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija