• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

16:53

PRESEDAN U SPORTU! Fudbaler postao sam sebi MENADŽER!

Fudbal

PRESEDAN U SPORTU! Fudbaler postao sam sebi MENADŽER!

Podeli vest

Prvotimac Borusije Dortmund Toma Menije odlučio je sam sebe da zastupa u nastavku karijere

Reprezentativac Belgije se odlučio na ovakav potez, jer se njegov dosadašnji agent Žak Lihtenštajn povukao iz posla, zbog duge bolesti.

- Tačno je da sam odsad sam sebi menadžer. Nije to neobično. Dugo sam u fudbalu i posle svih ovih godina stekao sam kontakte sa ljudima koji vode velike klubove - rekao je Menije.

Nekadašnji igrač Pari sen Žermena, Klub Briža i Virtona je od sredine oktobra povređen, pa je neizvesno da li će se i kad vratiti u stroj.

Po svemu sudeći, trener Milionera Edin Terzić ukazaće mu priliku u prvoj zvaničnoj utakmici u Novoj godini protiv Augzburga, koja je na programu22. januara.

Foto: Reuters

Toma Menije

Borusija Dortmund je prvi deo sezone završila na šestom mestu sa 25 bodova, devet koraka iza aktuelnog šampiona i desetostrukog uzastopnog prvaka Bajerna iz Minhena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija