• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

20:01

HLADI SE ŠAMPANJAC POD VEZUVOM! Napoli sve bliži TITULI! Precrtana i Salernitana! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

HLADI SE ŠAMPANJAC POD VEZUVOM! Napoli sve bliži TITULI! Precrtana i Salernitana! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Napolija savladali su na gostovanju Salernitanu rezultatom 2:0 (1:0) u 19. kolu Serije A

Do 16. pobede ove sezone tim podno Vezuva je došao lakše nego što se očekivalo, golovima Đovanija di Lorenca i najboljeg strelca Viktora Osimhena u finišu prvog i početkom drugog poluvremena.

Iako rezultat govori drugačije, Salernitana je do vođstva Napolija bila konkretnija i stvorila bolje prilike.

Jednu od takvih u 22. minutu nije iskoristio Pjontek koji je posle solo prodora šutirao, ali ga je Meret pročitao i odbranio udarac koji je išao u njegov levi ugao.

Samo devet minuta kasnije i Mateo Lovato je imao šansu, primio je loptu i šutirao, međutim, ona je završila nekoliko metara pored mreže.

Uspeo je Napoli u 34. minutu da postigne gol, učinio je to Viktor Osimhen, ipak, pogodak Nigerijca je poništio VAR zbog nedozvoljene pozicije u kojoj se nalazio fudbaler gostiju. 

Pravda je ispravljena nekoliko trenutaka kasnije. Tekao je treći minut sudijske nadoknade prvog poluvremena, kada je Anguisa uposlio Đovanija di Lorenca u šesnaestercu, koji je iz prve šutirao i poslao loptu u gornje rašlje, a goste doveo do zasluženog vođstva - 0:1.

Tek što je krenulo drugo poluvreme, Osimhen je po drugi put bio precizan. Ovog puta nije bilo poništenog gola i sudija je pokazao na centar, a tim iz Napulja udvostručio prednost - 0:2.

Foto: Tanjug

 

Mogla je Salernitana do pogotka u 57. minutu, posle šuta Maria Ruija, čiji je udarac završio na stativi. Isto je učinio i Poljak Kšištof Pjontek u samom finišu utakmice, pa domaći imaju za čim da žale, jer su po prikazanom zaslužili najmanje počasni gol.

SERIJA A - 19. KOLO

Subota

Verona - Leće 2:0 (1:0)

/Depali 40, Lazović 54/

Salernitana - Napoli 0:2 (0:1)

/Di Lorenco 45+3, Osimen 48/

20.45: Fiorentina - Torino

Nedelja

12.30: Sampdorija - Udineze

15.00: Monca - Sasuolo

18.00: Specija - Roma

20.45: Juventus - Atalanta

Ponedeljak

18.30: Bolonja - Kremoneze

20.45: Inter - Empoli

Utorak

20.45: Lacio - Milan

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija