• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2023

11:08

PIKSI PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE! Ima igrača koji će se uskoro izboriti za dres A reprezentacije Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSI PREZADOVOLJAN POSLE POBEDE! Ima igrača koji će se uskoro izboriti za dres A reprezentacije Srbije!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je da je zadovoljan igrom i pobedom nad selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meču odigranom u Los Anđelesu

Srbija je rano jutros po srednjoevropskom vremenu savladala selekciju SAD sa 2:1.

- Utisci su su veoma pozitivni, ne samo zbog rezultata i pobede, koja je uvek važna. Mislim da su fudbaleri ostavili dobar utisak. Ne bi trebalo da zaboravimo su igrači na ovaj meč stigli iz priprema, a imali smo i dug put do Los Anđelesa. Imali smo samo tri treninga, koje smo iskoristili da uigramo tim i da neke taktičke stvari sprovedemo u delo. Čestitam igračima na velikoj borbenosti. Mislim da su momci pokazali kolektivni duh i zadovoljan sam što smo na kraju pobedili - rekao je Stojković za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Foto: Tanjug/AP

 

Selektor Srbije je istakao da je video dosta pozitivnih stvari na ovoj utakmici.

- Ima tu igrača koji će se u skoroj budućnosti izboriti za svoj status u A reprezentaciji Srbije. Bilo je dosta lepih akcija i šansi koje smo imali na utakmici. Bilo bi tragedija da nismo pobedili. Kada se sve sabere, momci su dobro uradili posao i to je za mene najveća satisfakcija. Uspeli su da shvate neke ideje koje smo želeli da pokažemo na terenu i na kraju se to isplatilo. Jedna lepa uspomena za igrače, debi iz snova za njih i podstrek da dobro treniraju i da sačekaju svoju šansu - kazao je selektor Srbije. Stojković je naveo da očekuje da će Srbija nastaviti sa dobrim rezultatima u ovoj godini.

Foto: Tanjug/AP

 

- Još jednom čestitam igračima na pobedi, velikoj borbenosti i na svemu što su pokazali. To je put kojim moraju da idu. Počeli smo 2023. godinu pobedom, a nadam se da ćemo je i pobedom završiti - zaključio je Stojković. Srbija će 24. marta u Beogradu igrati protiv Litvanije u prvom kolu kvalifikacija za EP 2024. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija