• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

23:59

NEZAPAMĆENA AGONIJA AJAKSA! Kapiten Tadić je i to doživeo!

reuters

Fudbal

NEZAPAMĆENA AGONIJA AJAKSA! Kapiten Tadić je i to doživeo!

Podeli vest

Ajaks koji je i ove večeri kao kapiten predvodio Dušan Tadić remizirao je protiv Folendama rezultatom 1:1 (0:0).

To je šesti uzastopni remi Ajaksa u holandskom šampionatu, a ukupno sedmi meč bez trijumfa, te je borba za titulu sve dalja.

Nijednom se, od sezone 1964/1965, nije desilo da Ajaks ne pobedi u sedam uzastopnih utakmica holandske Eredivizije. Do aktuelne sezone 2022/2023.

Najzaslužniji za ovakav ishod je sin Dejana Stankovića, Filip, koji je upisao čak sedam intervencija i sprečio je Ajaks da dođe do pobede.

Zapravo, Folendam je vodio od 59. minuta kada je Mirani bio strelac.

U poslednjih pola sata Ajaks je jurio da izbegne poraz i u tome uspeo u 80. minutu kada je Mohamed Kudus iz voleja zakucao loptu u mrežu.

Međutim, više od toga "kopljanici" nisu mogli i sada su na 5. mestu na tabeli sa 34 osvojena boda, dok prvoplasirani Fejenord ima 41.

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija