• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2023

12:35

MILIONSKI TRANSFER U SUPERLIGAŠU! Italijanski gigant otima pojačanje Belgijancima!

Starsportphoto

Fudbal

MILIONSKI TRANSFER U SUPERLIGAŠU! Italijanski gigant otima pojačanje Belgijancima!

Podeli vest

Napadač TSC-a Petar Ratkov odavno se nalazi na meti Anderlehta, ali belgijski velikan polako gubi trku za italijanskom Parmom

Posle prodaje Mihaila Banjca ruskom Krasnodaru u transferu vrednom 1,6 milion evra, rukovodstvo TSC-a će ove zime pomeriti granice.

Naime, Anderleht je za mladog napadača ponudio 1.500.000 evropskih novčanica, međutim, na mejl adresu Topolčana stigla je zvanična ponuda Parme u vrednosti od dva miliona evra!

Italijanski gigant i nekadašnji osvajač UEFA kupa, Kupa pobednika Kupova i vicešampion Serije A uporan je u nameri da do kraja nedelje perspektivni golgeter potpiše ugovor sa ovim klubom i postane stanovnik Enio Tardinija.

Ipak, po dogovoru dva kluba, Ratkov se ne bi odmah preselio na Apenine, već bi do kraja prolećne sezone nastupa za TSC, a potom na leto pokazao kvalitete i u Seriji A, ukoliko Parma do tamo stigne, budući da je na bod od plasmana u baraž za popunu italijanske fudbalske elite.

Foto: Starsportphoto

Petar Ratkov

Klupsko poslovodstvo, na čelu sa predsednikom Janošom Žemberijem, ima i ponudu Anderlehta na stolu, ali Parma je mnogo bliža omladinskom reprezentativcu Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija