• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

22:29

PRVO KOLO NIŠTA NE MENJA! Kerkez POZIVA NA OPREZ pred gostovanje u Subotici!

Starsportphoto

Fudbal

PRVO KOLO NIŠTA NE MENJA! Kerkez POZIVA NA OPREZ pred gostovanje u Subotici!

Podeli vest

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez rekao je danas da je cilj njegove ekipe da u nastavak domaćeg šampionata uđe pobedom protiv Spartaka i istakao da je početak bitan, ali da prvo kolo neće mnogo toga promeniti

- Idemo u goste Spartaku, ekipi velike tradicije. Poštujemo ih, imali su odlične rezultate u prošlosti, već dugo su, baš kao i Čukarički, članovi elitnog ranga srpskog fudbala. Uz sve to, prilično su se pojačali pred početak prolećnog dela šampionata, sigurno su kvalitetniji nego što je to bio slučaj na početku sezone. Opet, verujem u svoj tim, cilj će biti da u nastavak šampionata uđemo sa pobedom - rekao je Kerkez, prenosi klub.

Čukarički će sutra, na prolećnoj premijeri, gostovati Spartaku u Subotici. Pred 20. kolo domaćeg šampionata, Čukarički je četvrti na tabeli sa 35 bodova, dok je Spartak na 11. poziciji sa 18 bodova. Između ostalog, u Spartak je stigao nekadašnji prvotimac moldavskog Šerifa Edmund Ado.

- Sigurno veliko pojačanje za Subotičane, biće lepo gledati ga na srpskim terenima i igrati protiv njega. Ali, pojedinac ne čini tim, ima Spartak još kvalitetnih igrača. Gledali smo ih tokom priprema u Turskoj, gledali su i oni naše mečeve, neće biti mnogo nepoznanica - rekao je Kerkez.

On je dodao i da smatra da su oba tima kvalitetnija nego jesenas, da očekuje vrlo dobru utakmicu u Subotici, ali i da mu neće biti lako da izabere startnih 11.

Foto: Starsportphoto

- Raduje me da su svi zdravi i spremni za izazove koji nas očekuju. Početak je uvek bitan, ekipa bi trebalo što pre da 'uhvati' pravu formu". Neće prvo prolećno kolo mnogo toga promeniti. Duga je sezone, ima još mnogo da se igra. Ne gledamo previše unapred, uglavnom idemo od utakmice do utakmice. Već u prvoj rundi u nastavku sezone biće mnogo zanimljivih mečeva, između ostalih i naš u Subotici - kazao je Kerkez.

TSC je "pobegao" četiri boda, među konkurentima Čukaričkom za plasman u Evropu su Vojvodina, Novi Pazar, Voždovac... Moguće je da će se izdvojiti još neki tim i u Kupu Srbije.

- Nijedan od timova ne može da računa na sigurne bodove u bilo kojoj utakmici i to će svakako dati dodatnu draž u istorijskoj sezoni za srpski fudbal - rekao je trener Čukaričkog.

- Svi su se pojačali, biće velike borbe za evropske vize, plasman u plej-of, za opstanak, svakome će bodovi biti potrebni. Baš zbog toga očekujem da mnogo toga neće biti poznato do samog kraja sezone - zaključio je on.

Utakmica je na programu sutra od 18.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija