• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

14:45

KATASTROFA U TURSKOJ! Još jedan trener POGINUO u razornom zemljotresu!

printscreen Twitter

Fudbal

KATASTROFA U TURSKOJ! Još jedan trener POGINUO u razornom zemljotresu!

Podeli vest

Nema kraja užasnim vestima iz Tuske posle zemljotresa koji je zadesio ovu državu, pa je posle šefa stručnog štana Iskenderunspora Ibrahima Halila Olmeza život izgubio još jedan trener

Reč je o treneru Kahramanmaraša Istiklalspora Hakanu Doganu, prenosi "Hurijet". Pre njega je život izgubio i Halil Olmez.

- Sa dubokom tugom saznajemo da je Hakan Dogan, trener Kahramanmaras Istiklalspora, jednog od klubova Regionalne amaterske lige, preminuo u zemljotresu koji je ugušio našu zemlju. Neka se Bog smiluje Hakanu Doganu i izražavamo saučešće njegovoj ožalošćenoj porodici, rodbini. Ovom prilikom još jednom želimo Božiju milost da svim našim građanima koji su izgubili živote u zemljotresu, a našim povređenima brz oporavak. Saučešće našem voljenom narodu - stoji u saopštenju turskog fudbalskog saveza.

Preko 8.700 ljudi poginulo je u Turskoj i Siriji u zemljotresima koji su pogodili te dve zemlje, prenele su agencije zvanične podatke.

Uprava za vanredne situacije Turske saopštila je da su život izgubile najmanje 6.234 osobe, a povređeno 37.011 ljudi, prenosi Anadolija. U potrazi za preživelima učestvuje 79.000 ljudi.

Foto: printscreen Twitter

 

Što se tiče broja nastradalih u Siriji, cifra je prešla 2.500, govore podaci državnih medija i spasilačkih službi koje deluju u delu zemlje koja je pod kontrolom pobunjeničkih snaga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija