• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

16:19

ČARAPANI IZABRALI NOVOG TRENERA! Svi su očekivali "ČIKA MIŠU", ali je došlo do PREOKRETA!

Starsportphoto©

Fudbal

ČARAPANI IZABRALI NOVOG TRENERA! Svi su očekivali "ČIKA MIŠU", ali je došlo do PREOKRETA!

Podeli vest

Nekadašnji trener Železničara, Radničkog i Radnika Dragan Perišić novi je strateg kuševačkog Napretka.

Imali su pod Bagdalom velike ambicije na startu ove sezone, ali rezultati pod trenerskom palicom Dušana Đorđevića nisu bili očekivani. Čarapani su se mučili, a sve je kulminiralo nakon poraza od Novog Pazara nakon čega je Đorđević podneo ostavku. 

Morao je Napredak odmah da krene u potragu za novim trenerom, a kao prvi kandidat iskočio je Milorad Kosanović. Ipak, došlo je do novog preokreta, a po saznanjima "Mozzart sporta" novi trener Čarapana biće Dragan Perišić. 

Reč je o stručnjaku koji ima 43 godine. Do sada je vodio Radnički iz Pirota, pančevački Železničar i Radnik iz Surdulice. Prošle sezone je sa Pančevcima izborio plasman u baraž za Superligu, ali su Mašinovođe stale u doigravanju. 

Foto: Printscreen You Tube

Zvanične potvrde još uvek nema, ali su sve prilike da će Perišić na klupu Napretka. Perspektivni stručnjak iza sebe ima i solidnu igračku karijeru. Nastupao je za Železničar iz Beograda, Jablonec, Panduri, Metalurg, Simurk, Šeik, Birkirkar i na kraju Zemun. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija