• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

06:32

RIMLJANI, KAPA DOLE! Ne zaboravljaju legendu, ovako su Roma i Lacio odali počast Mihajloviću! (VIDEO/FOTO)

Instagram

Fudbal

RIMLJANI, KAPA DOLE! Ne zaboravljaju legendu, ovako su Roma i Lacio odali počast Mihajloviću! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Siniša Mihajlović preminuo je u 16. decembra posle duge borbe sa leukemijom, a na njegov rođendan 20. februara Roma i Lacio još jednom su odali počast nekadašnjem fudbaleru

Prerana smrt Siniše Mihajlovića potresla je Srbiju i Italiju, njegovi navijači teško se mire sa činjenicom da ga nema.

Dirljivo je ispraćen, brojni klubovi u kojima je igrao su mu odali počast, a posebno je emotivno bilo na stadionu Crvene zvezde, gde su Mihajlovićevi sinovi visoko podigli dres sa njegovim brojem.

Foto: Instagram

 

Siniša bi 20. februara napunio 54 godine, nažalost, prokleta bolest je bila jača. Ne zaboravljaju ga navijači, klubovi u kojima je igrao, u kojima je radio kao trener. Tako su veliki rivali iz Rima, Roma i Lacio, još jednom odali počast nekadašnjem fudbaleru. Oni su na Olimpiku ugostili porodicu Mihajlović, dok su organizovali i turu po stadionu u njegovu čast.

Postavljena su dva nova dresa u čast Siniši Mihajloviću u prisustvu supruge Ariane sa sinovima Dušanom, Miroslavom i Nikolasom.

- Od danas je Olimpiko most za budućnost jer Siniša neće nikada moći biti zaboravljen zbog onoga što je bio i što je bilo njegovo učenje - potresno priča čovek koji je već 12 godina direktor Stadiona Olimpiko Dijego Nerpi Molineris.

Foto: Instagram

 

Na društvenim mrežama oglasila i njegova supruga, Arijana, koja je objavila video u njegovu čast.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17