• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

20:44

DI MARIJA JUVENTUSOV JUNAK VEČERI! Het-trik Argentinca u Nantu, Vlahović asistent! Sevilja prošla, Monako pao na PENAL RULETU! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

DI MARIJA JUVENTUSOV JUNAK VEČERI! Het-trik Argentinca u Nantu, Vlahović asistent! Sevilja prošla, Monako pao na PENAL RULETU! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa su poprilično ubedljivo slavili protiv Nanta u meču "kvalifikacija" za osminu finala Lige Evrope sa 3:0, čime su obezbedili i plasman posle remija u prvom meču (1:1).

Filip Kostić je počeo utakmicu u crno-belom dresu, dok je Dušan Vlahović startovao sa klupe.

Vlahović nije počeo meč, ali je imao uticaj na igru, pošto je zabeležio asistenciju kod trećeg gola. Doduše, sluačjno, ali je ubeležio asistenciju. 

Vlahović je dobio priliku, bio je u šesnaestercu protivnika, kada ga je jedan fudbaler Nanta napucao, a lopta se odbila Di Mariji.

 

 

Isti fudbaler je postigao i druga dva gola, od kojih je prvi doslovno pravo remek delo. Di Marija je dobio loptu na desnom boku, šutirao je jačom, levom, nogom i lopta je išla van gola, kada je dobila felš i skrenula u gol.

Sevilja je posle pobede kod kuće od 3:0 odolela na gostovanju PSV-u, Dmitrović je bio na golu, a Gudelj nije igrao zbog žutih kartona.

Holanđani su pobedili sa 2:0, ali im to nije bilčo dovoljno da prođu u naredno kolo takmičenja.

Luk de Jong u 77. minutu bio je strelac vodećeg gola "filipsovaca". U četvrtom minutu nadoknade postigli su još jedan, ali nije bilo više vremena za novi gol i eventualne produžetke.

LIGA EVROPE, plej-of:


Midtjiland - Sporting 0:4 (0:1) - prvi meč 1:1
Koates 21, Gonkalves 50, 77, Gartenman 85ag
 

Monako - Bajer Leverkuzen 2:3 (1:2), penalima 3:5 - prvi meč 3:2

Ben Jeder pen 19, Embolo 84 - Virc 13, Palasios 21, Adli 58

Nant - Juventus 0:3 (0:2) - 1:1
Di Marija 5, 20p, 78

PSV - Sevilja 2:0 - 0:3
De Jong 77, Silva 90+5

21.00 Roma - Salcburg
21.00 Mančester junajted - Barselona
21.00 Ren - Šahtjor
21.00 Union Berlin - Ajaks


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija