• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.02.2023

21:20

LALATOVIĆ SE "VRAĆA KUĆI"! Pred meč sa Vojvodinom pričao o dolasku Bataka, sa čime KUBURI... Evo šta je rekao o SUDIJAMA!

Starsportphoto

Fudbal

LALATOVIĆ SE "VRAĆA KUĆI"! Pred meč sa Vojvodinom pričao o dolasku Bataka, sa čime KUBURI... Evo šta je rekao o SUDIJAMA!

Podeli vest

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da njegov tim čeka neizvestan meč protiv Vojvodine, kao i da će učiniti sve da dođu do pobede.

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekaće u utorak ekipu Vojvodine od 16 časova, u utakmici 24. kola Superlige Srbije.

- Čeka nas neizvesna utakmica i daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu i osvojimo sva tri boda. Sudiće Srđan Jovanović i ubeđen sam da ćemo imati ravnopravan tretman, što je sve što tražim - rekao je Lalatović, a preneo klupski sajt.

Novosađani su na šestom mestu fudbalske elite sa 39 bodova, a tim sa Čaira je na 12. poziciji sa 22 boda.

Šef struke Nišlija se osvrnuo na trenersku rokadu u Vojvodini. U nedelju je umesto Milana Rastavca imenovan Radoslav Batak.

- On će sigurno doneti novu energiju Vojvodini. Batak je sa Radničkim prošle sezone ostvario plasman za Evropu, i ja izuzetno cenim obojicu kolega. Vojvodina je trenutno šesta na tabeli lige, ali je po igračkom kadru, budžetu, primanjima i tradiciji uz Partizan i TSC, a odmah iza Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto©

 

Lalatović naglašava da klub sa "Karađorđa" ima odlične igrače u napadu.

- Opasni su u ofanzivi, Čumić (Nikola) ima fenomenalnu brzinu, igru jedan na jedan, odličan dribling u obe strane. Zatim je tu i Malbašić (Filip), koga sam trenirao, on je jedan od boljih igrača naše lige. Tu je i Simić (Veljko), te mlađi igrači - Topić (Mirko), Zukić (Dejan) i Kabić (Uroš). Fenomenalni pojedinci protiv kojih nam neće biti lako - ocenio je on.

Niška ekipa je u prethodnom kolu poražena od Napretka u Kruševcu (0:2), a Lalatović kaže da drugačiji ishod ne bi bio zaslužen.

- Nismo zaslužili ni poraz, ali je Napredak igrao sa više želje i borbe od nas i ponovo su prevagu donele naše greške u odbrani. Težak meč po teškom, vetrovitom vremenu. Znali smo odakle preti opasnost, a ponovo nismo uspeli da ispoštujemo dogovor da sprečavamo brzo izvedene slobodne udarce protivnika. Iz takve akcije smo i primili pogodak i dobili direktan crveni karton. Naš igrač je bio okrenut leđima i lopta ga je pogodila u ruku - ističe mladi stručnjak i dodaje da neće komentarisati suđenje:

- Čekaju moju grešku, a ovog puta nisam želeo da im dam povod za isključenje. To sam rekao i ljudima iz kluba i to je jedini razlog za onakav moj odnos na utakmici u Kruševcu.

Foto: Starsportphoto

 

Naglašava da je to bio prvi meč na kojem nije bio zadovoljan igrom svog tima.

- Moramo da promenimo pristup i na meču sa Vojvodinom pokažemo da nam je pobeda preko potrebna. U našoj ligi, u kojoj su timovi ujednačenog kvaliteta, ti detalji, koncentracija, priprema meča i htenje često odluče ishod meča - ocenio je on.

Trener Radničkog otkriva da zbog crvenog kartona neće nastupiti Nikola Andrić, a da je pitanje ko će igrati kao "bonus".

- Malo kuburimo sa njima od odlaska Štulića (Nikola). Petrov (Sava) je odličan špic, ali je dugo igrao na krilu i nije klasičan gol igrač. Mata (Matija Petrović) je previše mlad da se baci u vatru za svaki meč, Škrbić (Miljan) nije prošao pripreme i ne može da igra svih 90 minuta - dodaje Nenad Lalatović.

Goveći o odsustvu iz tima Saše Marjanovića i Andrije Stojanovića, on je ocenio da Marjanović zbog zdravstvenog stanja u ovom trenutku ne može da poveže dve cele utakmice u visokom ritmu.

- Po dolasku u klub sam tražio da postavimo čvršću odbranu. Od Stojanovića sam tražio da u ispunjava određene zadatke u odbrani, a kako su nam potrebni skok igra i čvrstina još na pripremama sam na tu poziciju stavio Jamkama (Mburi). Ova promena je dala rezultat, ne primamo toliko golova kao pre, a konkurentniji smo i u skok igri. U prva tri kola ovog proleća primili smo samo jedan gol, i to ne sa strane gde igra Jamkam - zaključio je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija