• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2023

16:46

ARSENAL RUTINSKI SA "KOLIBARIMA": Fulam nije mogao ništa "tobdžijama", MITROVIĆ ZADRMAO PREČKU!  Nula Junajteda, KAZEMIRU CRVENI! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

ARSENAL RUTINSKI SA "KOLIBARIMA": Fulam nije mogao ništa "tobdžijama", MITROVIĆ ZADRMAO PREČKU! Nula Junajteda, KAZEMIRU CRVENI! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala pobedili su Fulam 3:0 u utakmici 27. kola Premijer lige.

Aleksandar Mitrović i Saša Lukić odigrali su svih 90 minuta na "Krejven kotidžu".

Srpski reprezentativci utopli su se u sivilo "kolibara", vredno pomena je samo detalj iz 69. minuta kada je golgeter "orlova" pogodio prečku... 

Golove za vodeći tim na Ostrvu dali su Gabrijel u 21, Martineli u 26. i Edegor u nadoknadi prvog poluvremena.

"Tobdžije" su u malom gradskom derbiju ostvarile 21. pobedu u sezoni i zadržali pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.

Arsenal je poveo posle kornera u 21. minutu. Gabrijel je glavom pogodio za 0:1. Pet minuta kasnije novi gol. Ovog puta strelac je bio Martineli, posle centaršuta Leandra Trosara.

 

 

Treći, ispostaviće se na kraju i poslednji gol, postignut je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Martin Edegor je rutinski poslao loptu u mrežu za 0:3 pred odmor.

U nastavku krenuo je Fulam za nijansu konkretnije, ali je prvi pravi šut uputio tek u 69. minutu Rida.

U istom minutu u nastavku akcije, posle centaruta, skočio je Mitrović i zahvatio loptu glavom, ali nije imao sreće, pogodio je prečku!

 

 

Do kraja utakmice Arsenal je rutinski meč priveo kraju i stigao do ubedljive pobede.

U ostalim mečevima Mančester junajted je odigrao bez golova na "Old Trafordu" protiv Sautemptona, a Vest Hem i Aston Vila odigrali su 1:1.

Ekipa Erika ten Haga nije poražena kod kuće od septembra i meča Lige Evrope sa Sosijedadom, a današnji bod ipek će smatrati uspehom s obzirom da su igrali sa igračem manje više od sat vremena.

Izabranici Erika ten Haga nisu poraženi kod kuće od septembra i meča Lige Evrope sa Sosijedadom, a današnji bod ipek će smatrati uspehom s obzirom da su igrali sa igračem manje više od sat vremena.

U drugom meču odigranom u Londonu, Vila je povela golom Olija Votkinas u 17. minutu. Vest Hem je do boda stigao sa penala. Precizan sa bele tačke bio je Said Benrama u 26. minutu.

PREMIJER LIGA - 27. KOLO

Subota

Bornmut - Liverpul 1:0 (1:0)

Biling 28

Everton - Brentford 1:0 (1:0)

Meknil 1

Lids - Brajton 2:2 (1:1)

Bamford 40, Harison 78 - Makalister 33, Harison 61. ag

Lester - Čelsi 1:3 (1:2)

Daka 40 - Čilvel 11, Haverc 45+5, Kovačić 78

Totenhem - Notingem Forest 3:1 (1:1)

Kejn 19, 35, Son 62 - Voral 81

Kristal Palas - Mančester siti 0:1 (0:0)

Haland 78 pen

Nedelja

Fulam - Arsenal 0:3 (0:3)

Gabrijel 21, Martineli 26, Edegor 45+2

Mančester Junajted - Sautempton 0:0

Vest Hem - Aston Vila 1:1 (1:1)

Benrama 26. pen - Votkins 17

17.30: Njukasl - Vulverhempton

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija