• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

19:50

SELEKTOR MU VERUJE Hakimi na spisku selekcije Maroka uprkos optužbi za silovanje

reuters

Fudbal

SELEKTOR MU VERUJE Hakimi na spisku selekcije Maroka uprkos optužbi za silovanje

Podeli vest

Marokanski fudbaler Ašraf Hakimi nalazi se na spisku igrača za predstojeće prijateljske utakmice te afričke selekcije, iako je u Francuskoj optužen za silovanje.

Povodom toga, oglasio se  seleketor "lavova sa atlasa", Valid Regragi.

- Mi i svi Marokanci, stojimo iza Ašrafa. Postoji prezumpcija nevinosti dok se ne dokaže suprotno - rekao je danas selektor Maroka Valid Regragi.

Fudbaler Pari Sen Žermena optužen je 3. marta za silovanje 24-godišnje žene, koja je navela da se sve dogodilo u njegovoj kući u Parizu.

Hakimijev advokat odbacio je optužbe i rekao da se radi o "reketiranju".

Njemu je dozvoljeno da napusti Francusku, a prošle srede je igrao na gostovanju protiv Bajerna iz Minhena (0:2), u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Foto: reuters

Maroko će 25. marta u Tandžeru dočekati Brazil, da bi tri dana kasnije u Madridu igrali protiv Perua.

Regragi, koji je vodio Maroko do četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Kataru, rekao je da često razgovara sa Hakimijem.

- Često razgovaram sa Ašrafom, kao i sa većinom igrača. On je miran, to je najvažnije. On je jak na terenu i van njega - dodao je Regragi.

Maroko je prošle godine postao prva afrička selekcija koja je došla do polufinala Svetskog prvenstva. U grupnoj fazi su ostvarili pobedu nad Belgijom, a zatim su u nokaut fazi eliminisali Španiju i Portugal.

Hakimi je zbog odličnih nastupa na Svetskom prvenstvu u Kataru ušao i u najbolji tim u izboru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa) za prošlu godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17