• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

21:30

ANČELOTI ZAGRMEO PRED REVANŠ! Idemo na POBEDU protiv Liverpula!

Reuters

Fudbal

ANČELOTI ZAGRMEO PRED REVANŠ! Idemo na POBEDU protiv Liverpula!

Podeli vest

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da će madridski klub ići na pobedu u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv ekipe Liverpula, prenose španski mediji.

Real je u prvom meču slavio 5:2, a revanš duel je na programu sutra u Madridu.

- Pokušaćemo od prvog minuta da nametnemo svoj stil igre. Od samog početka ćemo ići po pobedu na tom meču. Sutra će nam biti potrebni i iskustvo i energija. Jedan od ključnih igrača, koji donose energiju je Vinicijus. Siguran sam da će fudbaleri kao što je Luka Modrić, Toni Kros i Karim Benzema ispisati istoriju Reala - rekao je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

On je istakao da je Karim Benzema spreman za utakmicu protiv Liverpula.

- Karim je fizički maksimalno spreman. Što se tiče sukoba između Benzeme i selektora Francuske Didijea Dešana, to nije pitanje za mene.  Morate da pitate njih dvojicu šta se dešava. Dešan je bio moj igrač i jako ga poštujem. Ne želim da se mešam - rekao je trener Reala.

Sukob Benzeme i Dešana traje već neko vreme, a sve je eskaliralo kada je selektor Francuske u intervjuu za "Parizijen" istakao da je napadač Real Madrida lagao tokom Mundijala i otišao ranije iz "kampa" reprezentacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija