• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

20:54

U MIHINU ČAST! Utakmica SRBIJE i Litvanije počela MINUTOM ĆUTANJA!

Starsportphoto

Fudbal

U MIHINU ČAST! Utakmica SRBIJE i Litvanije počela MINUTOM ĆUTANJA!

Podeli vest

Utakmica između Srbije i Litvanija počela je minutom ćutanja u čast Siniše Mihajlovića.

Uoči početka večerašnjeg meča između Srbije i Litvanije u prvom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine održan je minut ćutanja u čast bivšeg fudbalera i selektora Srbije Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Pre minuta ćutanja ceo stadion je aplaudirao legendarnom srpskom fudbaleru i treneru. Aplaudirali su i reprezentativci Srbije i Litvanije. Utakmici prisustvuje oko 20.000 navijača.

Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom. On je sahranjen tri dana kasnije u Rimu. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova. On je bio selektor Srbije od 2012. do 2013. godine.

Fudbaleri Srbije i Litvanije igraju na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu meč grupe G kvalifikacija za EP, koje će biti odigrano 2024. godine u Nemačkoj.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija