• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

00:18

NEĆU DA PRIČAM DA NE BIH BIO KAŽNJEN! Radulović NEZADOVOLJAN suđenjem!

Starsportphoto©

Fudbal

NEĆU DA PRIČAM DA NE BIH BIO KAŽNJEN! Radulović NEZADOVOLJAN suđenjem!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulovi bio je zadovoljan nastupom Sokolova protiv Srbije uprkos porazu.

Igrala je Crna Gora sjajno, možda i najbolje u poslednjoj deceniji, ali uprkos tome poražena je sa 0:2 od Srbije. Orlovi su golovima Dušana Vlahovića slavili u Podgorici, a trener Crnogoraca Miodrag Radulović nije bio zadovoljan suđenjem. 

- Moram i pored poraza da pohvalim moje momke. Odigrali su besprekorno 45 minuta, morali smo tada da damo gol. Tada mi je prošlo kroz glavu da bi mogla da nas stigne kazna. Prvi gol smo primili iz čiste slučajnosti, da ne kažem šta drugo. Surovo smo kažnjeni. Neću da pričam ništa, da ne bih bio kažnjen, ali je simptomatično da nam se ovo treći put dešava sa sudijama iz Francuske - rekao je selektor Crne Gore. 

Foto: Starsportphoto©

Ponosan je bio Miodrag Radulović zbog nastupa svoje reprezentacije protiv Srbije što uliva samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija. 

- Srbija nam nije šutnula na gol u prvih 45 minuta. Nije ni korner imala. Ovakav tim, koji je igrao na Mundijalu. Nije nama nedostajalo hrabrosti, kod šanse koju je imao Jovetić, golman Milinković Savić je pokazao zašto je jedan od najboljih u Evropi. Ono samo golmani najviše klase mogu da odbrane - podvukao je Radulović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija