• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

14:33

MURINJO DONEO ODLUKU! Evo gde nastavlja karijeru!

Tanjug/AP

Fudbal

MURINJO DONEO ODLUKU! Evo gde nastavlja karijeru!

Podeli vest

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo ostaće u rimskom klubu do 30. juna naredne godine, prenose italijanski mediji.

Murinjo je navodno imao ponude Njukasla i Pari Sen Žermena, ali je odlučio da odradi ugovor do kraja sa Romom.

Italijanski mediji navode da je portugalski stručnjak nedavno sa porodicom boravio u Londonu, a onda je po povratku u Rim odlučio da ostane u glavnom gradu Italije do kraja naredne sezone.

Murinjo je bio jedan od kandidata da preuzme Njukasl ako Edi Hau u junu napusti klub sa "Sent Džejms parka".

Foto: Tanjug/AP

 

Takođe, Portugalac se pominjao kao potencijalni naslednik šefa stručnog štaba PSŽ-a Kristofa Galtijea, koji će na kraju sezone najverovatnije da raskine saradnju sa šampionom Francuske.

Italijanski mediji navode da će Murinjo pokušati da ubedi Krisa Smolinga i Paula Dibalu da ne napuštaju rimski klub. Murinjo je Romu preuzeo pre dve godine, a prošle sezone je sa ovim klubom osvojio Ligu konferencija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija