• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2023

09:56

STRAŠNO SAM POGREŠIO! Aleksandar Mitrović se izvinio zbog incidenta sa sudijom

Tanjug/AP

Fudbal

STRAŠNO SAM POGREŠIO! Aleksandar Mitrović se izvinio zbog incidenta sa sudijom

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović uputio je javno izvinjenje zbog incidenta sa sudijom Krisom Kavanoom, zbog kojeg je dobio crveni karton i zaradio suspenziju od čak tri utakmice.

Aleksandar Mitrović pre deset dana napravio je incident o kojem je brujalo čitavo britansko Ostrvo.

Na meču protiv Mančester junajteda u četvrtfinalu FA Kupa uneo se u lice sudiji Krisu Kavanou i odgurnuo ga, zbog čega je dobio crveni karton.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Razlog je bio taj što je Kavano dosudio penal za Mančester nakon što je njegov saigrač Vilijan igrao rukom u šesnaestercu. Mitrovića je to razbesnelo pa je usledio već pomenuti incident, zbog kojeg je Srbin zaradio isključenje.

Fulam je izgubio sa 3:1 i ispao, a Mitrović se nakon toga našao se na udaru gotovo svih medija i stručnjaka u Engleskoj, koji su zahtevali žestoku kaznu.

Fudbalska Asocijacija Engleske suspendovala ga je na tri utakmice, a "Skaj Sport" prenosi da se Mitrović, zajedno sa trenerom Markom Silvom, javno izvinio za taj gest.

- Žao mi je zbog postupaka koji su doveli do isključenja. Dozvolio sam da me frustracija nadvlada. Pogrešan je bio način na koji sam reagovao. Pokušavao sam da privučem pažnju sudije, međutim, nije trebalo da stavim ruke na njega i zato razumem što mi je pokazao crveni karton - ističe popularni Mitar.

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Srpski as dodaje da se pomirio sa kaznom i da se i privatno izvinio sudiji Kavanou.

- Prihvatio bih kaznu od tri meča zabrane igranja. Razgovarao sam i sa sudijom Kavanom, izvinio sam mu se. Sad želim da uradim sve što je u mojoj moći da incident zaboravim i što pre se vratim na teren kako bih pomogao saigračima. U međuvremenu, i dalje žalim zbog incidenta. Već sam se izvinio kolegama iz tima, hoću da uputim izvinjenje i navijačima, posebno onima koji su putovali na “Old Traford” i bodrli nas celu utakmicu. Nadam se da ću se uskovo vratiti na teren i odužiti im se za podršku - zaključuje Mitrović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija