• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2023

10:44

DETONACIJA! ZVEZDA SREĐUJE POSAO KRSTAJIĆU! Bivši selektor Srbije nadomak novog angažmana

Fudbal

DETONACIJA! ZVEZDA SREĐUJE POSAO KRSTAJIĆU! Bivši selektor Srbije nadomak novog angažmana

Podeli vest

Nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić, po svemu sudeći, neće još dugo voditi fudbalsku reprezentaciju Bugarske, ali neće dugo biti bez posla i to zbog Crvene zvezde.

Krstajić sa Bugarskom nije dobro započeo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, pošto je u uvodna dva kola doživeo dva poraza - od Crne Gore i Mađarske. 

Foto: Starsportphoto

 

Zbog toga se našao na udaru tamošnjih medija, a nije ga štedeo ni jedan od najvećih bugarskih fudbalera u istoriji Dimitar Berbatov (pogledajte okvir).

Po svemu sudeći, Krstajić je blizu otkaza, a kako prenose izraelski mediji, prvi je kandidat da na klupi Makabija Haife nasledi Baraka Bahara,koji će gotovo izvesno preuzeti Crvenu zvezdu.

Krstajić je u Izraelu ostavio solidan utisak, pošto je u sezoni 2021/22. sa Makabijem iz Haife stigao do trećeg mesta na tabeli.

Foto: REUTERS/Ammar Awad

 

Kako se navodi, nekadašnji štoper naše reprezentacije još letos je imao razgovore sa čelnicima "zelenih". Tada mu je rečeno da će, u slučaju da Bahar napusti Makabi, biti prvi pik za novog stratega. Sada kada je jasno da će izraelski stručnjak napustiti klupu tamošnjeg šampiona, Krstajiću se otvaraju vrata novog posla.

 

Berbatov udario na Krstajića: Imamo mnogo bolje trenere

 

Legendarni bugarski fudbaler Dimitar Berbatov žestoko je udario na Mladena Krstajića nakon poraza od Crne Gore i Mađarske i poručio da u Bugarskoj ima mnogo boljih trenera od njega.

Mislim da u Bugarskoj ima trenera koji ništa gore ne bi radili posao od Krstajića. Štaviše, mislim da bi ga radili bolje. Ne bih o imenima, jer ćete reći da lobiram za nekoga - poručio je Berbatov.

 

Maltene svi u upravi Haife, pre svega sportski sektor, dali su zeleno svetlo za angažovanje Krstajića, a konačni sud daće sportski direktor Gal Alberman, nekadašnji vezista reprezentacije Izreala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija