• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2023

16:17

IMA LI ŠTA BITNIJE U SUBOTU? Zvezda zove navijače na "Marakanu"! (VIDEO)

crvenazvezdafk.com

Fudbal

IMA LI ŠTA BITNIJE U SUBOTU? Zvezda zove navijače na "Marakanu"! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18 časova dočekati novosadsku Mladost na Marakani, a karte za meč su u prodaji.

Šampion Srbije pozvao je navijače da dođu na "Marakanu", a to je uradio i poznati glumac Stevan Piale koji je u spotu pokazao da nema ništa bitnije od Zvezde.

Stevan dobija poziv za ulogu na filmu, ali je kasting zakazan baš kada Zvezda igra protiv Mladosti, te je on odlučio da se zahvali na pozivu, jer je jasno gde će biti 1. aprila od 18 časova - na "Marakani".

 

Već danas možete onlajn da obezbedite vašu ulaznicu putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc.html, dok će blagajne raditi u petak i subotu od 10 do 18 časova. Cene karata su: Sever - 300 dinara, Istok - 400 dinara, Zapad - 500 dinara, Tribina Siniša Mihajlović - 1000 dinara, Vip 1 i 2 - 2000 dinara, Vip Galerija - 3000 dinara
 
U subotu navijače čekaju i nagredne igre, jedna tiče najlepšeg plakata gde će pobednik imati priliku da se upozna sa Zvezdinim prvotimcima, a druga je besplatno mesto na Zvezdinom kampu, koji će se održati u Beogradu tokom leta. 

Takođe, biće besplatan ulaz za decu do 12 godina starosti.

U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Mladost će biti besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu. Kapije Marakane za mlade zvezdaše će biti otvorene na sektoru Šest na zapadnoj i sektoru 15 na istočnoj tribini - navedeno je iz Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija