• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2023

12:06

OVAKO SU ATRAKTIVNE IZABRANICE NAŠIH FUDBALERA IZGLEDALE NEKADA! Muškarci ZAVIDE reprezentativcima zbog OVIH LEPOTICA!  (FOTO)

printscreen

Fudbal

OVAKO SU ATRAKTIVNE IZABRANICE NAŠIH FUDBALERA IZGLEDALE NEKADA! Muškarci ZAVIDE reprezentativcima zbog OVIH LEPOTICA! (FOTO)

Podeli vest

Nije tajna da su mnoge pripadnice lepšeg pola slabe na sportiste, a osim što im muškarci često zavide na bogatstvu i slavi, voleli bi da su u njihovoj kože i zbog lepotica koje oduzimaju dah.

I vrapci na grani znaju da su fudbaleri i te kako zanimljivi devojkama i da su pored njih uvek zgodne i atraktivne izabranice. Reprezentativci Srbije mogu se pohvaliti da uz sebe imaju prave "bombe", ali često se mogu čuti i komentari da "para vrti gde burgija neće" i da su zbog toga što su u sebe uložile veliku količinu novca postale neprepoznatljive.

Bilo kako bilo, činjenica je da uz sportiste po nepisanom pravilu uvek idu zgodne i lepe devojke, a među najatraktivnijima su bez sumnje partnerke Luke Jovića, Aleksandra Mitrovića, Predraga Rajkovića i Nemanje Gudelja.

Anastasija Ražnatović i Sofija Milošević bile su u žiži javnosti i pre nego što su uplovile u vezu sa poznatim momcima, donekle i Ana Rajković, dok se za to ne može reći za Kristinu Mitrović.

Prelepa ćerka srpske pevačice Svetlane Ražntović, Anastasija, već godinu dana uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Sevilje, Nemanjom Gudeljom. Anastasija je i sama postala jedna od najpopularnijih pevačica mlađe genracije, a nikada nije krila da je korigovala nedostatke i tako izgled dovela do savršenstva.

Foto: printscreen

 

Sa druge strane, lepa Sofija Milošević je i pre Luke Jovića bila sa poznatim ličnostima, ali je svoje ime gradila na modnim pistama širom sveta. Ona je pre napadača Srbije osvojila srce Viktora Troickog, Filipa Živojinovića, Adema Ljajića, a šuškalo se i da je bila u vezi sa teniserom Damirom Džuhmurom i Milošem Antićem, bogatim naslednikom iz Švajcarske.  I Sofija se često nađe na meti kritika, ali atraktivna plavuša ne mari i uživa sa fudbalerom Fiorentine.

Foto: printscreen

 

Ana Rajković je pre golmana Predraga Rajkovića ljubila boksera Veljka Ražnatovića i fudbalera Crvene zvezde, Srđana Mijailovića.

Upravo je Ana bila u centru pažnje zbog navodne afere o kojoj se pričalo za vreme Mundijala u Kataru, a zgodna crnka je drastično promenila svoj izgled.

Foto: printscreen

 

Još jedna lepotica koja nije odolela estetskim korekcijama je Kristina Mitrović, supruga Aleksandra Mitrovića, najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije.

Izabranica napadača Fulama je poput većine supruga fudbalera korigovala usne i grudi, a mami uzdahe gde god da se pojavi.

Foto: printscreen

 

Jedan deo lepših polovina naših proslavljenih fudbalera krije se od očiju javnosti, i ne vole eksponiranje i interesovanje. Primera radi supruge Dušana Tadića i Sergeja Milinković Savića se ne razmećuz bogatstvom, niti skupim krpicama, i čuvaju svoju ljubav van društvenih mreža i lajkova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija