• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2023

20:10

TSC NE DA POZICIJU DVA! LAZETIĆ: Svako ko hoće da bude na našem mestu MORA DA NAS POBEDI!

Starsportphoto©

Fudbal

TSC NE DA POZICIJU DVA! LAZETIĆ: Svako ko hoće da bude na našem mestu MORA DA NAS POBEDI!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekuju u petak Vojvodinu, u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je da njegov tim očekuju težak i neizvestan duel sa Vojvodinom u Superligi Srbije, u kojem je sigurno da će obe ekipe pokušati da pobede.

- Ovo je veliki derbi i veliki je rivalitet između nas i Vojvodine, zbog čega očekujem fenomenalnu utakmicu. Vojvodina je dobar tim, dovoljno je reći da otkako su promenili trenera nisu imali poraz 13 utakmica. Siguran sam da su zato puni samopouzdanja - rekao je Lazetić, prenosi klub.

TSC je trenutno drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 58 osvojenih bodova, dok je Vojvodina peta sa 50 bodova.

- Opasni su u ofanzivnim tranzicijama, defanzivno jako dobro organizovani, primaju golove uglavnom iz prekida i vidi se da je to ekipa pravljena za borbu za sam vrh tabele, te nam je jasno kakav nas protivnik očekuje, pogotovo sada kada su se serijom dobrih rezultata vratili u igru za Evropu.

Foto: Starsportphoto

- Jako ih poštujemo i znamo kako mogu biti opasni, jer imamo iskustvo sa njima od prošle godine, tako da će ovo sigurno biti jedna veoma zahtevna i interesantna utakmica - dodao je on.

Sa druge strane, trener TSC-a je naveo da njegov tim "svakako nije protivnik za potcenjivanje" i naveo da su njegovi igrači toga svesni i da imaju puno motiva da budu na svom maksimumu.

- Mnogo bismo veći pritisak osećali da imamo osam ili 10 bodova manje nego trenutno pred ovako važnu utakmicu. Rekao sam igračima i pre prethodne utakmice, a posebno pred ovakav derbi, da moraju da uživaju, da igraju fudbal - rekao je Lazetić.

- Jasno nam je i da svi žele ovu poziciju na kojoj smo mi, ali ko god bi poželeo da bude na našem mestu, mora prvo da nas pobedi. Svakako ostajemo u trci za sam vrh tabele i kvalifikacije za Ligu šampiona i to je naša privilegija u ovoj utakmici, da možemo na neki način biti rasterećeni. Svakako TSC kao i uvek, ide na pobedu - istakao je trener TSC.

Utakmica je na programu u petak od 17.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija