• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2023

15:47

SVAKI VIKEND JE IŠAO U STRIPTIZ KLUB... Navijači OLIMPIJAKOSA POBESNELI nakon DEBAKLA u derbiju! Sprema se HAOS u Pireju!

EPA

Fudbal

SVAKI VIKEND JE IŠAO U STRIPTIZ KLUB... Navijači OLIMPIJAKOSA POBESNELI nakon DEBAKLA u derbiju! Sprema se HAOS u Pireju!

Podeli vest

Navijači Olimpijakosa besni su zbog katastrofalne sezone crveno-belih, a na meti su se našli Hames Rodrigez, Marselo i kapiten Jusuf El Arabi.

Doček Marsela na Karaiskakisu najavio je navijačima Olimpijakosa velike stvari ove sezone. Ipak, otrežnjenje je stiglo vrlo brzo budući da su crveno-beli eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sve je rezultiralo rastankom sa trenerom Pedrom Martinom, a situacija se nije popravila ni do danas. 

Crveno-beli iz Pireja doživeli su neprijatno iznenađenje na svom terenu pošto su u velikom atinskom derbiju poraženi sa 3:1 od AEK-a. Nije se to svidelo navijačima koji su nakon utakmice utrčali na teren kako bi poslali jasnu poruku svojim "miljenicim", a nekoliko dana kasnije jedna od navijačkih grupa objavila je šok detalje o bivšim i sadašnjim igračima. 

Na meti kritika bili su Hames Rodrigez, koji je nedavno raskinuo ugovor sa crveno-belima, i Marselo koji je zimus otišao iz Pireja. Ipak, najviše kritika zaslužio je kapiten Jusuf El Arabi za kog smatraju da je iskoristio priliku, uzeo pare, a od tada nije ni senka starog igrača. 

-  Od početka smo znali da ugovor trenera Martinsa ne treba da se obnovi i da je tim trebalo da se poveri nekom drugom koji je trebalo da nas vodi i napravi tim sposoban da pobeđuje. Predsednik je dao novac ljudima koji to nisu zaslužili. El Arabi je senka sebe posle obnove ugvoora od dva miliona. Džejms Rodrigez je trebalo da bude igrač na kom su svi trebali da zavide, a umesto toga on je svakog vikenda bio sjajan posetilac striptiz klubova. Dok je Marselo došao na odmor - stoji u saopštenju navijača Olimpijakosa.

Foto: EPA

Činjenica je da je Marselo u Pirej došao na zalasku svoje karijere i da se od njega nisu očekivale spektakularne partije na terenu već da svojim imenom privuče navijače na stadion. To je i uradio. Sa druge strane, karijera Hamesa Rodrigeza već nekoliko sezona je u "slobodnom padu" i mnogo češće se u medijima nalazi zbog dešavanja van terena nego na terenu. 

Poznat je Kolumbijac kao veliki ženskaroš, a odavno je povezivan i sa Kendrom Last - glumicom u filmovima za odrasle...

Sezona za Olimpijakos je nakon poraza od AEK-a i zvanično propala budući da crveno-beli imaju devet bodova manje o odnosu na žuto-crne i Panatinaikos. Zbog toga se na Karaiskakisu već neko vreme spremaju za narednu sezonu, a prva akvicizcija mogao bi da bude Stiven Džerard koji bi postao novi trener grčkog velikana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija