• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2023

21:05

STOJKOVIĆ DOBITNIK "MAJSKE NAGRADE"! Sportski savez Srbije podelio PRIZNANJA (FOTO)

Sportski savez Srbije

Ostali sportovi

STOJKOVIĆ DOBITNIK "MAJSKE NAGRADE"! Sportski savez Srbije podelio PRIZNANJA (FOTO)

Podeli vest

U organizaciji Sportskog saveza Srbije održana je svečanost povodom dodele najvećeg duštveno-sportskog priznanja u Srbiji “Majske nagrede”.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković, dobitnik je Majske nagrade koju Sportski savez Srbije tradicionalno dodeljuje svake godine najzaslužnijim sportistima, sportskim savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima.

Na svečanosti održanoj u velikoj sali opštine Stari grad, u prisustvu ministra sporta u Vladi Republike Srbije Zorana Gajića, nagradu strategu Orlova uručio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

- Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Štefaneku i svima koji su mi ukazali čast i dodelili mi ovo prestižno priznanje. Majska nagrada ima veliku tradiciju i osetio sam i prošle godine šta znači biti među laureatima. Svaka nagrada mene i moje igrače obavezuje da budemo još bolji. Trudićemo se i dalje da budemo na visini zadatka i velikih očekivanja fudbalske Srbije. Naredni cilj je da posle 24 godine pauze, izborimo plasman na završni turnir Evropskog prvenstva i daćemo sve od sebe da to i ostvarimo - rekao je Stojković po završetku svečanosti.

U kategoriji “Teritorijalni sportski savez”, nagradu je dobio Sportski savez GO Vlasotince, dok je nagrada za najbolju sportsku  organizaciju pripala VK Novi Beograd. 

Foto: Sportski savez Srbije

 

Nagradu za najbolji granski sportski savez dobio je Sportski savez za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik. Najbolji sportista u olimpijskom sportu je odbojkašica Tijana Bošković, a u neolimpijskom Nikola Trajković zbog sjajnih rezultata u džidžicu. Nagrada najboljeg sportiste sa invaliditetom pripala je Živku Papazu (parastreljaštvo). Ivan Knežević (odbojka) je najbolji sportski funckioner, a Petar Denda je dobio Majsku nagradu namenjenu sportskom novinaru. Ivan Todorov (džudo) je dobio laskavo priznanje za životno delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija