• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.08.2023

10:00

Eraković: Ova liga je bolja, a ne znam Srbina koji ne voli Rusiju!

printscreen Twitter

Fudbal

Eraković: Ova liga je bolja, a ne znam Srbina koji ne voli Rusiju!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Strahinja Eraković, govorio je o prelasku u Zenit i poštovanju između srpskog i ruskog naroda.

Fudbalski reprezentativac Srbije, Strahinja Eraković, ovog leta pojačao je redove ekipe iz Sankt Peterburga u transferu vrednom sedam miliona evra i kaže da nije pogrešio.

- Bio sam siguran u svoj izbor, a čim sam dobio ponudu od Zenita, odmah sam odlučio da se preselim ovde. Želeo sam da se okušam u jačoj ligi i siguran sam da je to bila ispravna odluka. Zenit je veliki klub, a u Evropi se uvek priča o njemu pa ni u današnjim uslovima nisam razmišljao o tome. Tek sam stigao u Rusiju i sada ne vidim razloga da razmišljam o dalekoj budućnosti, jer se nadam da ću mnogo godina provesti u Sankt Peterburgu. Potpuno fokusiran na Zenit - kaže Eraković za ruski "Sport Ekspres".

Foto: Starsportphoto

 

 

Pričao je mladi defanzivac i o odnosu Srba i Rusa.

- Ne znam nijednog Srbina koji ne voli Rusiju. Mislim da je ruska liga jača od srpske, a ovde je sve na višem nivou nego u mojoj domovini. Ima mnogo jakih klubova i nema lakih pobeda. Svaka utakmica je poprilično teška -  zaključio je Strahinja Eraković.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, rekao je nedavno da je Eraković najbolji mladi fudbaler u Srbiji, kao i da je njegova lično odluka bila da izabere prelazak u Zenit, umesto u moskovski Spartak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija