• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

23:31

Krstajić poručio: Srbija ima najjači tim, ali nisu organizovani

EPA

Fudbal

Krstajić poručio: Srbija ima najjači tim, ali nisu organizovani

Podeli vest

Da smo uzeli bod protiv Srbije mirisale bi nam ruže, poručio je Krstajić.

Igrala je Srbija sjajno tokom mandata Dragana Stojkovića sve do odlaska na Mundijal u Katar. Loš rezultat na Svetskom prvenstvu poremetio je atmosferu u ekipi, a sve to vidljivo je tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Iako Srbija ima sedam bodova na četiri utakmice i druga je na tabeli, utisak je da Orlovi ne igraju na nivou kao prošle godine. Primetio je to i Mladen Krstajić, selektor Bugarske, koji ističe da je kvalitet na strani naše reprezentacije, ali da tim nije najbolje organizovan. 

- Kada smo izvukli grupu rekao sam da Srbija ima najjači tim. Ali vidimo da nije i najorganizovaniji. Crna Gora ima iskustvo, a mi imamo u timu momke koji čak ne igraju u svojim klubovima. A, jedina utakmica koju nismo dobro odigrali je bila protiv Mađarske. Protiv Srbije smo ostali bez pobede pet sekundi pre kraja. Da smo uzeli bodove koje smo po igri zaslužili, sada bi nam mirisale ruže - rekao je Mladen Krstajić. 

Ukoliko Bugarska želi da se nađe na Evropskom prvenstvu naredne sezone moraće da savlada Crnu Goru sutra kako bi sačuvali kakve-takve nade za plasman na kontinentalnu smotru. Svestan je toga i srpski stručnjak koji se nada da će njegova ekipa ostvariti pozitivan rezultat u Podgorici. 

- Prva utakmica sa Crnom Gorom je bila 50-50. Mogli smo i mi da pobedimo, a izgubili smo zbog naše greške. Očekujem ponovo tešku utakmicu. Sigurno će biti dosta tenzije sa domaćima. Poštujem Crnu Goru, ali verujem u moje igrače da će sutra ostvariti dobar rezultat - podvukao je selektor Bugarske. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija