• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

09:48

"Teroristi su ušli u grad, palo je 2.500 bombi"! Jezivo svedočenje rumunskog fudbalera o ratu u Izraelu

Reuters/youtube printscreen/Meltay

Fudbal

"Teroristi su ušli u grad, palo je 2.500 bombi"! Jezivo svedočenje rumunskog fudbalera o ratu u Izraelu

Podeli vest

Zastrašujuće reči Antonija Sefera, mladog fudbalera Hapoel Ber Ševe

Teroristi su upali u grad u šest ujutru, palo je 2.500 bombi, nalazimo se u bunkeru i svi smo prestravljeni! Ovako opisuje trenutno stanje u Izraelu rumunski fudbaler Antonio Sefer (23), vezista tamošnjeg Hapoela Ber Ševe, koja je na oko 300 kilometara udaljena od pojasa Gaze.

 

Foto: Reuters

 

 

 

Sefer je u izjavi za rumunski "Digi sport" otkrio kako izgleda napad Hamasa na Izrael. Prema poslednjim informacijama, u subotu tokom dana se nalazio u skloništu i nema novih informacija da li je uspeo da pobegne iz ratom zahvaćenog područja.

- Situacija nije uopšte dobra, shvatate? Nismo očekivali da se ovo desi. Mnogi teroristi su ušli u gradove. Bombe su bačene, oko 2.500 bombi. Sve je počelo u šest ujutru - počeo je Sefer priču za rumunski "Digi sport".

 

 

 

 

Kako kaže, kada je krenuo napad, zajedno sa svojim komšijama sklonio se u bunker. Prema njegovim rečima, svi su prestravljeni.

- Probudili su nas alarmi. Nalazim se u bunkeru, zajedno sa svojim komšijama. Jako se bojim, svi smo uplašeni - poručuje fudbaler Ber Ševe.

Što se tiče fudbala u Izraelu, ali i svih sportskih dešavanja, ona su odložena do daljeg, a svi sportisti koji nastupaju u toj državi imaju dozvolu da napuste zemlju.

Ranije jutros javio se i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Džon Holand, koji nastupa za Hapoel iz Tel Aviva. Momak iz Portorika takođe je opisao užas koji proživljava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija