• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

07:27

Zgromio Crnogorce, pa onda ispoštovao još jednu tradiciju! Mitre, zaslužio si!

Twitter/FSS

Fudbal

Zgromio Crnogorce, pa onda ispoštovao još jednu tradiciju! Mitre, zaslužio si!

Podeli vest

Legendarni crtani film kaže: "Kada Erik pojede bananu, događa se neverovatna promena, Erik postaje - Bananamen, uvek spreman da stupi u akciju". Naš Mitar nije Banamen, ali jeste uvek spreman za akciju i za golove, s tim da njegova poslastica sledi posle obavljenog posla, a ne pre.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije i dvostruki strelac u pobedi Srbije nad Crnom Gorom (3:1) Aleksandar Mitrović ispoštovao je posle meča na "Rajku Mitiću" još jednu neobiču, ali lepu tradiciju.

Kad dobro obavi posao, kad ekipi i sebi donese važnu pobedu, Mitar voli da se počasti - picom! To mu je izgleda omiljeni specijalitet, pa se tako i nakon izlaska iz svlačionice posle trijumfa nad "đetićima" pohvalio svojom večerom.

 

Foto: Twitter/FSS

 

 

Pamti se da je popularni Mitrogol, miljenik navijača srpske repezentacije, na identičan način proslavio i pre skoro pune dve godine kad je takođe golom odveo Srbiju na Svetsko prvenstvo u Katar. Tad je Mitar srušio Portugale usred Lisabona u 90. minutu, "orlovima" čekirao put na Mundijal na Bliski istok, a Kristijana Ronalda i drugove ostavio da preko baraža traže svoju sreću.

Mitar je i tad, posle meča, sreću pronašao u pici.

"Otišao na Svetsko prvenstvo ili osvojio neki turnir - isto ti je, pivo i pica" - rekao je tad Mitar uz prepoznatljiv osmeh.

 

 

Naš Smedereavac se nije pavio Englez ni dok je boravio na Ostrvo, pa je i posebne uspehe Fulama proslavio na isti način. A bilo ih je, jer je Mitar maltene sam dva puta uvodio "kolibare" iz Čempionšipa u Premijer ligu, odnosno iz drugog ranga takmičenja u elitu.

Nisu mu trebali kavijar, šampanjac ili jagode sa šlagom. Pica, brate, i pivo, pa udri.

 

 

 

 

Nadamo se da u Nemačkoj imaju dobrih picerija, da nam ne iznevere Mitra, a nadamo se i da će naša fudbalska reprezentacija predvođena ovim majstorom igre imati više uspeha na Evropskom prvenstvu nego što je imala na Svetskom.

Mitre, prijatno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija