• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

11:10

Navijači, ovo je važno! Evo kako do ulaznica za mečeve Srbije u Nemačkoj

Starsportphoto

Fudbal

Navijači, ovo je važno! Evo kako do ulaznica za mečeve Srbije u Nemačkoj

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije se, posle 24 godine, vratila na Evropsko prvenstvo (14. juna i traje do 14. jula), igraće u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Imaće puleni selektora Dragana Stojkovića Piksija podršku navijača u Gelzenkirhenu, gde igra sa Engleskom, ali i u Minhenu protiv Slovenije i Danske, a nadamo se i u nokaut fazi takmičenja.

Fudbalski savez Srbije objavio je važne informacije koje se tiču ulaznica za mečeve šampionata u Nemačkoj koji se održava od 14. juna do 14. jula 2024. godine.

1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/  što znači da FSS  neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.

2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA za navijače počinje 4. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine u 14,00. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Foto: fss

 

 

5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

 

Foto: fss

 

 

Što se tiče cena ulaznica, pozicije iza golova, na početku turnira, koštaće 30 evra. Bez obzira o kom stadionu se radi. Gledanje otvarajućeg susreta je skuplji - od 50 evra iza golova, preko 195 i 400, sve do 600 evra. Za susrete grupne faze cene su 30, 60, 150 i 200 evra. Mesta na tribinama za utakmice osmine finala koštaju 50, 85, 175 i 250 evra, ko hoće da gleda četvrtfinale moraće da izdvoji 60, 100, 200 ili 300 evra, mesta na polufinalnim utakmicama koštaju 80, 195, 400 i 600 evra. Za finale potrebno je izdvojiti 95, 300, 600 i 1.000 evra.

UEFA će prvi put primeniti sistem prema kom će navijači svih reprezentacija na svim utakmicama po grupama bez obzira na kapacitet stadiona na kom igraju imati na raspolaganju 10.000 ulaznica, umesto dosadašnjeg sistema po kom su imali određeni postotak stadiona. U daljim fazama takmičenja brojka se menja. Za utakmice osmine finala i četvrtfinala navijači svake reprezentacije imaće 6.000 ulaznica, za polufinala 7.000 ulaznica, a za finale ponovo 10.000 ulaznica. 

Prvenstvo Evrope 2024. biće organizovano u: Berlinu, Kelnu, Minhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dortmundu, Lajpcigu, Gelzenkirhenu, Štutgartu i Diseldorfu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda
Politika

Ministar Dačić pozvao građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pozvao je danas na Zlatiboru građane da odgovornim ponašanjem doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda Dačić je na manifestaciji "Karavan bezbednosti saobraćaja" poručio da se svi učesnici ove kampanje zalažu za podizanje svesti građana o bezbednom ponašanju u saobraćaju i odgovornosti koje nosi vožnja na putu kako bi se smanjili rizici od nesreća.

26.07.2024

19:47

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine!

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska nema podršku EU za sramotnu odluku koju su doneli! Zabrana ulaska u državu crnogorskih zvaničnika ima samo jednu poentu! (VIDEO)

Mandiću, Kneževiću i Bečiću, Hrvatska je zabranila ulazak. Šta žele da postignu hrvatske vlasti donošenjem ove selektivne odluke? Na ovu temu u "Info danu" govorili su Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant i Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost. Uživo u program uključio se politikolog i prof. dr Vladimir Pavićević.

26.07.2024

16:32

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)
Live TV

Koliko još civila treba da strada da bi se uništio Hamas? Uslovi u Gazi su nehumani! (VIDEO)

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se prekjuče američkim kongresmenima na zajedničkom zasedanju oba doma Kongresa. On je tokom svog izlaganja tvrdio da je broj civilnih žrtava u Gazi minimalan, potpuno odbacivši realnost u čiju korist svedoče brojni snimci zabeleženi u ratom pogođenom regionu. Ove komentare izraelskog premijera analizirao je profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka.

26.07.2024

13:03

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija