• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2023

10:08

Šokantne scene u Španiji! Trener Alavesa besneo zbog gola Reala, hteo da bije pomoćnika! Sve gledao Srbin (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Šokantne scene u Španiji! Trener Alavesa besneo zbog gola Reala, hteo da bije pomoćnika! Sve gledao Srbin (VIDEO)

Podeli vest

Totalno je izgubio živce strateg tima iz Vitorije.

Šokantne scene dolaze iz Španije! Fudbaleri Real Madrida sinoć su kao gosti savladali Alaves sa 1:0 pogotkom Lukasa Vaskeza u sudijskoj nadoknadi, a taj momenat jako je razljutio trenera domaćeg tima Luisa Garsiju Plazu, koji je zbog toga krenuo da lomi sve živo!

Alaves se držao sve do sudijske nadoknade i odolevao napadima slavnog kluba. Činilo se da će sačuvati bod, koji bi im bez ikakve sumnje mnogo pomogao u borbi za opstanak. Ipak, usledio je šok za domaći tim, pošto je Vaskez pogodio za 1:0 i time vratio Real na vrh tabele španske Primere.

Foto: EPA

 

 

Ta situacija teško je pala treneru Luisu Garsiji Plazi, kojem je, nakon Lukasovog gola, pao mrak na oči. Prvo je išutirao kolica sa vodom koja su stajala pored njega, a onda je otišao do svog stručnog štaba i jednog od svojih pomoćnika uhvatio za jaknu! Toliko je bio besan da ga je podigao sa stolice.

Potom je skinuo svoju jaknu i krenuo da baca po zemlji, da bi na kraju seo na klupu, počeo da se hvata za glavu i da nogama udara o beton ispred njega!

Pogledajte kako je to sve izgledalo.

 

Ovu šokantnu scenu posmatrao je i srpski fudbaler Nikola Maraš, koji igra za Alaves i presedeo je čitav meč na klupi za rezervne igrače.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija