• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

12:29

Sramota! Vlahović ponovo na meti kritika: Zaustavio se Dušanov voz...

Tanjug/AP

Fudbal

Sramota! Vlahović ponovo na meti kritika: Zaustavio se Dušanov voz...

Podeli vest

Više liči na voz sa početka sezone nego na blistavi januarski, navodi se u tekstu "Tuttosporta".

Doživeli su fudbaleri Juventusa poraz u derbiju Italije pošto je na "Đuzepe Meaci" Inter slavio sa 1:0 autogolom Federika Gatija. Nije "stara dama" uspela da nastavi svoj pobednički niz, a Dušan Vlahović golgeterski zbog čega je srpski fudbaler ponovo na meti kritika.

Svog pulena nakon utakmice kritikovao je trener Masimilijano Alegri, a danas je srpski napadač glavna tema i medija u Italiji koji ga krive za poraz Juventusa od Intera. 

“Juve, kakvo razočarenje: Vlahović je i dalje bez gola na San Siru”, piše Tuttosport i podseća da je napadač "stare dame" posle deset utakmica u Milanu i dalje bez pogotka.

Novinar u tekstu dalje navodi da je Dušan Vlahović bio nevrozan, dobio žuti karton zbog nedoličnog ponašanja i propustio najbolji priliku koju je Juventus napravio. 

“Posle više od mesec dana Dušanov voz je stao, više liči na onaj sa početka sezone nego na blistav januarski. Sramota za Juventusove ambicije, novo usporavanje Vlahovićevog uspona”, navodi se u tekstu.

Foto: Tanjug/AP

 

Ni tu nije bio kraj kritikama budući da je Paolo Di Kanio takođe imao šta da poruči Dušanu Vlahoviću. 

- Vlahović je bio veoma nervozan, videli smo ga i kako se svađa sa sudijom. Šansa koja mu se ukazala, u ovakvoj vrsti meča ne kažem da mora da se realizuje jer nije lako, ali barem šutirajte, da se golman oseti ugroženo. Umesto toga, učinio je da sve ode u nepovrat i više nije bio primetan. Izolovan napred - kazao je legendarni Italijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17